Resident Evil 7: End Of Zoe, Not A Hero PS4, Xbox One ve PC’de

Resident Evil 7: End Of Zoe, Not A Hero PS4, Xbox One ve PC’de

Resident Evil 7‘nin kesin Gold Edition‘ı oyunun son iki DLC paketinde olduğu gibi artık PS4, Xbox One ve PC için de mevcut. Hem bedava Not A Hero hem de Premium End of Zoe açılımları şimdi tüm platformlarda, alkışlanan hayatta kalma-korku oyununun hikayesi şok edici bir şekilde sarıyor.

Not a Hero DLC, Resident Evil 7’nin ana kampanyasından sonra gerçekleşti. Hikaye, Redfield‘ın Lucas Baker‘ı bulma görevinde olduğunu ve bunun sonucunda “ana oyunda bulunmayan yeni tehditler” ile yüz yüze  geldiğini anlatmaktadır. Tüm oyunculara Not A Hero ücretsiz olarak sunuluyor. DLC ilkbaharda tekrar serbest bırakılacaktı ancak Capcom geciktirdi çünkü geliştirici zamanın oyuncuların beklentilerini karşılamak için yeterince iyi olmadığını hissetti.

Bu arada End of Zoe, oyuncuları esrarengiz yeni ormancı karakteri rolüne sokuyor. Yolculuk onları yeni bataklık alanlarına ve yeni düşmanların yoluna götürecek. End of Zoe 15 dolara satın alınabilir, ancak Resident Evil 7’ye zaten sahip olanlar bunu ek bir ücret ödemeden alabilecek.

Her iki açılım da Resident Evil 7: Gold Edition‘da yer alıyor. Gold Edition 50 dolara satışa çıkarken Resident Evil 7’nin sezonluk kaydı 30 dolar. 

Kaynak: 1