Riot Games, “Riot Forge” Geliştirici Programını Başlattığını Duyurdu!

Riot Games, “Riot Forge” Geliştirici Programını Başlattığını Duyurdu!

     Günümüzün en popüler oyunlarından birisi olan League of Legends’in yapımcısı ve geliştiricisi olan Riot Games, dikkat çekecek bir duyuru yaptı. Riot Games, “Riot Forge” geliştirici programını başlattıklarını duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada Riot Games’in League of Legends’in bünyesinde geliştirici partner stüdyolara destek ve ortak olarak ortaya yeni oyunlar çıkartacaklarını ve yayınlayacaklarını bildirdiler. Geliştirici olan herkesin direkt olarak başvuru yapabildiği form riotforgegame sitesi üzerinden yayınlandı.

Riot Games’in Riot Forge Hakkında Yaptığı Açıklama

 “Biz oyuncu ve geliştirici odaklı bir yayıncıyız. Görevimiz dünyanın dört bir yanındaki deneyimli ve yetenekli geliştiricilerle işbirliği yaparak yeni ve muhteşem League of Legends oyunlarını oyunculara sunmak.

     LoL Evreni ve şampiyonları bize sınırsız ihtimaller sunuyor. Tutkulu partnerlerimizi destekleyerek ve onlara kendi hikâyelerini anlatmaları ve LoL dünyasını genişletmeleri için olanak tanıyarak her türden oyuncunun LoL’ü yeni ve heyecan verici yollardan deneyimlemesini sağlayan çeşitli oyunlar çıkaracağız.

     Bu oyunları oyunculara sunmayı ve kendimiz de bu oyunları oynamayı dört gözle bekliyoruz! Eğer bir geliştiriciyseniz ve görevimizin bir parçası olmak istiyorsanız söyleyeceklerinizi merak ediyoruz.”