Ripple Çin Tabanlı Ödeme Sağlayıcı ile Ortaklık Kurdu

Ripple Çin Tabanlı Ödeme Sağlayıcı ile Ortaklık Kurdu

Ripple ve LianLian Ortaklığı

Ripple ve LianLian Ortaklığı

Çin merkezli ödeme hizmetleri sağlayıcısı LianLian International, Ripple’in blog’undaki 7 Şubat duyurusuna göre ABD, Avrupa ve Çin’deki müşterilerine sınır ötesi işlemler yapmak için RippleNet ile ortaklık kurdu.

RippleNet; finansal işlemlerin gerçek zamanlı teyidini yürüten bankalar ve diğer finansal kuruluşlardan oluşan, Ripple’in merkezi olmayan global ağıdır.

Ripple CEO‘su Brad Garlinghouse, Ripple’in “dünyadaki en büyük e-ticaret pazarının kapısını açtığını” tweetledi:

LianLian, bankaların her işlemden önce ve her bir teslimat sonrasında gerçek zamanlı olarak ödeme ayrıntılarını doğrulamasına izin vererek, finansal kurumlarla çalışmak için özel olarak hazırlanmış, Ripple’in merkezileştirilmiş yazılım ödeme çözümü xCurrent’i kullanacak.

LianLian, zaten Amazon, Ali Express ve Ebay gibi pazar alanlarında hizmet veren PayPal ve Apple‘ı stratejik ortakları olarak listeliyor. Ripple ortaklığına atfen LianLian CEO’su Arthur Zhu şunları söyledi:

“Şu anda desteklediğimiz 19 para biriminde müşterilerimize anında, blok zincirle çalışan ödemeleri sunarak RippleNet ile bu deneyimi daha da geliştireceğiz ve pazar payımızı artıracağız. Çin ve RippleNet üyeleri arasında yeni pazarlardaki ödeme akışlarını güçlendirmek için Ripple ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz.”

Ripple, 100’ün üzerinde finans kuruluşuyla ortaklıklar kuruyor ve en son olarak fiat ödemelerini hızlandırmak için Ocak ayının ortalarında Moneygram ile ortaklık kurmuştu.

RippleNet ve LianLian ortaklığı, Çin’in kripto düzenlemesini artırdığı, sosyal medya ve arama motorlarındaki kriptoya bağlı reklamları kaldırdığı ve eski yerli borsa kısıtlamalarının üstünde yabancı borsalara yasak getirdiği bir dönemde geliyor.

Kaynak: 1