Rise of Industry Çıktı – Kodaman Olun

Rise of Industry Çıktı – Kodaman Olun

Rise of Industry (Endüstri’nin Yükselişi) klasik eski okul kodaman oyunlarından ilham alıyor ancak modern bir dokunuş katıyor. Yavru kuş şirketinizi sıfırdan inşa etmenize ve sürekli değişen bir iş ortamının mükemmelliği için sizi zorluyor. Geniş üretim hatları, karmaşık ulaşım rotaları oluşturun ve kârın ve itibarınızın yükselişini görmek için kasaba ve köylerin taleplerini karşılayın. Ancak dikkatli olun – sonlu kaynaklar, şiddetle rekabet eden AI (yapay zeka) ve endüstriyel kirlilik, işinizi uygun bir planlama yapmazsanız bozabilir. Yükseliş ne kadar hızlı olursa, iniş o kadar sert olur.

 

Hem erişilebilirlik hem de derinlik göz önünde bulundurularak tasarlanan Rise of Industry, türün en deneyimli hayranlarını tatmin etmek için yeterli stratejik karmaşıklığa ve tekrarlanabilirliğe sahip olmayı amaçlarken, anlaşılması kolay mekanik özellikleri de yeni oyuncuların onu sevmesini sağlayacak. 

Aşağıdaki Rise of Industry yayın fragmanını izleyin: 

Özellikler:

Her oyuncuya özel deneyim kazanma – Sadece ticaret, üretim, toplama veya herhangi bir kombinasyonda uzmanlaşın ve daha büyük ve daha iyi şeyler için yolunuzu araştırın.

İş ortaklarınızla mutabakat kazanmak (veya hasarı onarmak) için PR ve Pazarlama kullanın.

100’den fazla tekil ürün arasından seçim yapın ve üretim sürecini hammadde hasadı yapmaktan, nihai ürünü yerel mağazalara ve kasaba halkına ulaştırmaya kadar yönetin.

Ürünlerin bol kamyonlar, hızlı trenler ve yüksek kapasiteli hava gemileriyle verimli bir şekilde aktarılmasını sağlamak için sağlam bir ulaşım ağı oluşturun ve yönetin.

Sert rekabet için hazırlıklı olun – Gelişmiş şehir ve kasaba A.I., akıllı ve değişen bir oyun dünyası yaratır, böylece en iyi teklifi arayan tek kişi siz olmazsınız.

Kasaba kişilikleri – her şehir için uygun bir yaklaşım benimseyin ya da ekonomik tepkileriyle yüzleşin.

Büyük, prosedürel olarak oluşturulmuş haritalar, hayal gücünüzün tek sınırınız olması, senaryoları veya sanal alan modlarını test etmek ve imparatorluğunuzu genişletmek için her zaman yeriniz olacağı anlamına gelir.

Sizi ayaklarınızın üzerinde durabilmek ve nakit akışı için; sözleşmeler, rastgele olaylar ve görevlerle mevcut iş ortamına uyum sağlama konusunda hızlı olun.

Komşu kasabanın taleplerini karşılamaya çalışırken çevresel etkiyi üretkenlikle dengeleyin.

 

Rise of Industry Sistem Gereksinimleri

Rise of Industry Sistem Gereksinimleri