Robinhood’u 1 Milyon Kişi Bekliyor

Robinhood’u 1 Milyon Kişi Bekliyor

Robinhood ile Komisyonsuz Bitcoin ve Ethereum Ticareti Geliyor

Robinhood ile Komisyonsuz Bitcoin ve Ethereum Ticareti Geliyor

Amerikalıların çoğu yeni bir kripto para birimi ticareti servisine üye olmaya başladılar; Robinhood. Kripto para birimleri kısa sürede Robinhood platformuna gelecek ve tüccarlar bu durumu sıkı takipteler.

Lansman web sitesine göre bir milyondan fazla insan Robinhood Markets tarafından bitcoin ticareti ve kripto para birimi ticaretine erken erişim sağlamak için hazır bekliyorlar. Palo Alto merkezli ABD hisse senedi aracıları uygulaması, önümüzdeki birkaç gün önce hizmetini duyurdu.

Perspektif olarak bakarsak, Robinhood’un yaklaşık 3 milyon kişilik tahmini bir kullanıcı tabanı var, bu da kripto para birimi ticareti ekleyerek % 33 oranında büyüyebileceği veya müşterisinin üçte birinin bitcoin geçeceği anlamına geliyor. Tabii ki bu hemen olmaz. Şirket, Şubat ayında sadece sınırlı sayıda Amerikan eyaletine hizmet vermeye başlayacak.

Hizmet başlangıçta California, Massachusetts, Missouri, Montana ve New Hampshire’da komisyonsuz BTC ve ETH ticareti ile başlayacak. Zaten bitcoin, ethereum, bitcoin cash, litecoin, ripple, ethereum classic, zcash, monero, dash, stellar, qtum, bitcoin gold, omisego, neo, lisk ve dogecoin şeklinde 16 kripto para birimi kuru üzerine piyasa verileri sunuyor.

Zenginlerden Kullanıcıları Çalma
Google Ventures’ın maddi desteğiyle 2013’te piyasaya çıktığında Andreessen Horowitz ve diğer birçok analist Robinhood’u Silikon Vadisi‘nin Wall Street‘e karşı erken bir saldırı olarak gördü. Teknoloji devlerinin, büyük oranda gerçekleşmeyen yerleşik stok komisyonculaşmalarına karşı daha büyük bir saldırıya öncülük ettikleri spekülasyona tabi tutuldu. Artık yepyeni bir endüstride parçalanma yaratıyor olabilir; Kripto para birimi borsası.

Bitcoin dünyasındaki başlıca ticaret ortamları, 2017 mitinginde yeni müşterilerin akını ile başa çıkamıyor. Para çekme gecikmeleri, bozulmuş hizmetler birçok sinirli müşteriye yol açıyor. Aynı zamanda, borsalarda inanılmaz kârlar yaşanmaya devam edildi. Coinbase, bu dönemde tek başına bir milyar dolar gelir elde ettiğini söyledi. Pazarın aksamaya hazır olduğunu söylemek adil olur, ancak büyük müşteri hizmetleri için ünlü olmayan Robinhood şirketinin bunu başarıp başaramayacağını göreceğiz.

Kaynak: 1