Roblox İnceleme

Roblox İnceleme

Roblox Hakkında​

Roblox, milyonlarca oyuncunun bir araya gelip, yaratıcılıklarını, öz güvenlerini ve boyutsal bakış açılarını geliştirdiği ve her geçen gün Roblox’a gelen güncellemeler sayesinde, oyunun şahıslardaki pozitif etkileri arttığının tespit edildiği bir video oyunudur. Roblox yöneticileri ve geliştiricileri; Roblox oyuncularının düşünüp, uygun gördüğü sistemlerin bazılarını oyuna dahi eklemektedir. Çoğu oyuncusu ve yetkilisi tarafından “Bu tecrübeyi siz de tadın.” denilen bu oyun; 2005’ten bu yana oyuncularını mutlu ediyor, yenilikler getirmeye devam ediyordur.

Roblox ve Haritaları​

Evet, bu bölümümüz yani “Roblox ve Haritaları” çok ilginizi çekecektir. En azından benim çekmedi değil. Oldukça fazla bir oyun arşivi olan Roblox, oyuncularını çoğu oyunun yapmadığı şekilde etkiliyor. Daha açıklayıcı anlatayım: genelde popüler oyunlarda siz geliştirme yapamazsınız. League of Legends veya diğer benzeri oyunlar gibi. Amma ve lakin, bu oyunu neredeyse siz yaratıyorsunuz. Kendi oyununu kendin yarat tarzında bir durum söz konusu aslında. Birden çok mekanı belki de tek tık ile animasyon tarzında görmek hoş olmalı. Eğer bu konu hakkında oyun sahibi ile empati kurar iseniz, ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ben öyle anlamıştım. Çakralarım öyle açılmıştı.

Roblox’un Fark Yaratan Haritaları​

Birden çok harita ya da oyun; siz hangisini kullanıyor iseniz, Roblox’da anlık fark yaratmak ile kalmadı, tarihe işlendi, işlendi.. Halen daha işlenmeye devam ediyor. Oyunlara, açıklamalarına ve linklerine geçmeden önce size sormak istiyorum. Siz ne tür Roblox oyunlarını seversiniz? Hatta şöyle bir soru daha sorayım.. Nasıl kategorilerde Roblox oyunları seversiniz? Korku..Macera..Gerçek Hayat(RL).. ve daha fazlası. Ben sadece temellerini yazdım tabii ki, siz gönül rahatlığı ile ekleyebilirsiniz..Hatta ekleyin. O halde lafı uzatmadan haritalara ve linklerine geçelim. 

  • En popülerden başlayalım. LINK-A
  • Bu sıra ile devam edelim. LINK-B
  • En çok beğeni alanlardan.. LINK-C
  • Ve son olarak.. LINK-D

O halde, sıra sıra tanıtmanın vakti geldi. Eğer ki; sorarsanız neden ilk tanıtım sonra link değil de, ilk link sonra tanıtım diye: Genelde bir konuda en çok linklerin sevildiğini söylerim. Tecrübe oluverdi bu olay bende. Neden mi? Çünkü; linkler candır. Çok uzak deryalara gitmeden ilk oyunumuz ile başlamaya ne dersiniz? Karşınızda: TROPICAL!

Tropical Roblox​

En popüler Roblox oyunu ta karşınızda efendim! Bu oyun ile kendinizi tropikal bir cennette de bulabilirsiniz, ağaçların arasında korku ile gizlenerek de… 

Royale High​

Bu ise, yine derecelerde.. Ancak bu oyunun listemizin ilk sırasındaki oyuna göre bir farkı var. İkisini de oynayanların anketinde %53 oy ile bu kazanmıştır. Gerçi, neredeyse eşitler. Ekstrem bir fark yok.. Ancak bana da sorarsanız bu bir tık daha iyi. Bu da beni görüşümce anketi doğru kılıyor. Sizce?

BloxBurg

En en en çok beğenilen harita ta karşınızda! Bu harita bence bir eser. Tamamen harika! Mutlaka deneyin derim. Bu oyunu sakın atlamayın. Sakın desem..

Murder Mystery​

Bu harita Minecraft HyPixel’in Murder Mystery’sine oldukça benzemektedir. Birbirlerine sürekli oyuncu gönderiyorlar zaten. Sonuçta, oyuncu alışverişi güzeldir. Her neyse, mutlaka deneyin; eğlenceli.

Açan kişi: https://forum.gamer.com.tr/uye/chiax.10522072/