Rocket League Oyuncuları, Tesla Cybertruck’ın Oyuna Eklenmesini İstiyor

Rocket League Oyuncuları, Tesla Cybertruck’ın Oyuna Eklenmesini İstiyor

    Yaklaşık 4 yıl önce piyasaya sürülen ve çıktığı günden itibaren büyük bir oyuncu kitlesine ulaşan Rocket League, oyun içindeki çeşitliliğiyle her zaman oyuncuların beğenisini kazanmıştır. Özellikle oyun içerisinde yer alan Dominus, Octane ve Fennec araçları hem profesyonel oyuncuların hem de amatör oyuncuların en çok tercih ettiği arabalar arasında yer alıyor.

      Ancak fanatik Rocket League oyuncuları, oyunda bir başka arabanın daha eklenmesini istiyor. Son günlerde tasarımıyla ve özellikleriyle tüm dünyada dikkatleri üzerine çeken Elon Musk’ın tanıttığı Tesla Cybertruck, Rocket League oyuncularının son favori arabası oldu. Evet yanlış duymadınız, Rocket League oyuncuları, Tesla Cybertruck’ın oyuna eklenmesini istiyorlar. Hatta bunun için bir imza kampanyası bile başlatıldı.

      Rocket League oyuncularının bu kadar istek ve çabasının boşa çıkıp çıkmayacağını şu anlık bilmiyoruz ancak oyunun geliştiricisi olan Psyonix’in Tesla Cybertruck’ı oyuna ekleme ihtimalinin çok düşük olduğunu belirtmeliyiz. Özellikle geliştirici şirketin önüne çıkacak telif sorunları bu ihtimali düşüren en büyük sebeplerden birisi. Ancak bunu çözebilecek ve oyuncuların isteklerini yerine getirebilecek tek kişinin Elon Musk olduğunu da belirtmeliyiz. Oyuncuların başlattığı imza kampanyasında yayınladıkları açıklama ise şu şekilde;

“Yüce ve cömert Elon Musk bize güzelliği, gücü ve zarafeti eşsiz bir devrimsel araç bahşetti. Şimdi oyuncu kardeşlerim, hiç kuşkusuz biz oynayalım diye yapılan şey için savaşmalıyız çünkü, dürüst olalım, çoğumuz bundan bir tane bile satın alamayacağız.

Lütfen bu kampanyayı imzalayın ve planımızı adamın ellerine ulaştırmak için savaşın. O, bunu bizim için yapacaktır. Bunu ‘meme’ler için yapacaktır. Bunu yapacaktır çünkü bunu yapabilecek tek kişi o: Elon Musk.”

    Rocket League oyuncularından birisi olan Nikki Luzader tarafından başlatılan bu imza kampanyası şimdiden 4.080 imzaya ulaşmış durumda. Özellikle imza kampanyası için yayınlanan metnin ikna olucu olması bu imza sayısını arttıracağa benziyor. İmza kampanyasının ulaşmak istediği imza sayısı ise 5000. 

      Haberin içeriğinde bulunan görüntülerde de gördüğünüz üzere Rocket League için eklenmiş bir Cybertruck bulunuyor. Ancak bu sadece yayınlanan bir moddan ibaretti. Eğer sizde imza kampanyasına katılmak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz. Gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.