Rocket League Ücretsiz Hafta Sonu Başladı

Rocket League Ücretsiz Hafta Sonu Başladı

Rocket League Ücretsiz

Rocket League Ücretsiz

Dünya Kupası heyecanını düşürmeyin. Rocket League ücretsiz bir hafta sonu ev sahipliği yapıyor. Bugünden itibaren 9 Temmuz Pazartesi gününe kadar ücretsizdir. Aynı zamanda ball-cage-car ’em up Steam üzerinde denemek ücretsizdir.

Katılımcılar, Rocket League’in özelliklerine, oyun modlarına, Playlist’lerine (hem Casual hem Competitive) ve Arenas’a tam erişim bekleyebilirler. Gördüğünüzü beğenirseniz, geliştirici Psyonix, taban oyunda yüzde 50 indirim uygulanacağını ve denenmesi gereken süre boyunca DLC’yi seçebileceğinizi söylüyor.

Şimdi üç yaşında olan Rocket League düzenli güncellemeler, temalı DLC ve yeni Arenalar ile büyümeye devam ediyor. Gamespot’la yaptığı görüşmede, oyun yönetmeni Scott Rudi, kendisinin ve ekibinin devam oyunu için bir planının olmadığını söyledi. Ancak bunun yerine, Rocket League’in “hizmet olarak oyun” pratiğine yatırım yapmaya devam edecek.

Rudi, “Bunu devam ettirmek istiyoruz. Rocket League 2 ile ne yapacağımı bilmiyorum. Mevcut Rocket League’ni genişletmek için daha çok şey yapmayı tercih ederim. Harika gidiyor, bunun önünde çok şey var. Evet, Rocket League 2 için hiç planımız yok… Bizler için [oyuncular için] gerçekten iyi bir deneyim yaşatmak istiyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Rocket League’i indirip oyunu oynamak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Rocket League İndir