Rockstar Games'te Şok Ayrılık!

Rockstar Games'te Şok Ayrılık!

Yaklaşık 20 yıllık bir sürecin ardından, Rockstar Games'in en etkili çalışanlarından biri şirketten ayrıldı.

Grand Theft Auto, Red Dead Redemption ve Max Payne dahil olmak üzere çeşitli Rockstar oyunlarında senarist, yönetmen ve yapımcı olarak görev alan Lazlow Jones, şirketten ayrıldı. Rockstar Games'in prodüksiyon departmanı eş başkanı olarak görev yapan ve stüdyonun kurucu ortağı olan Dan Houser ile birlikte bir açıklama paylaşan Jones, LinkedIn profilinde yaptığı son güncellemeyle birlikte bu haberi doğrulamış oldu. Lazlow Jones, geçtiğimiz Nisan ayında şirketteki 20. yıldönümünü kutlamıştı.

Jones, Rockstar'da geçirdiği zaman hakkında LinkedIn sayfasında “Eğlence sektöründeki en büyük ve etkili oyunları oluşturmaya yardımcı olmak için yazar, yapımcı, illüstratör, animatör, hareketli grafik sanatçıları ve video editörlerinden oluşan ekipler kurdum ve yönettim.”

Jones, Nisan ayından bu yana Radio Lazlow adlı bir prodüksiyon şirketi işletiyor. Şu anda Disney ve Netflix için projeler üzerinde çalıştığını ve isimsiz bir video oyun şirketi için danışmanlık yaptığını söyledi. Disney ve Netflix ile yürütülen çalışmalarla ilgili herhangi bir detay açıklamadı, ancak aynı zamanda “Emmy ödüllü yapımcı ve eskiden Dreamworks'ün yönetmeni” ile de işbirliği içinde olduğunu belirtti.