Rockstar Games Açık Dünya VR Oyunu Hazırlıyor

Rockstar Games Açık Dünya VR Oyunu Hazırlıyor

Rockstar Games, VR gözlükleri kullanılabilecek açık dünya AAA oyununu piyasaya sürmeyi planlıyor. Oyun, Brendan McNamara ve eski Team Bondi çalışanları (L.A. Noire'nin yaratıcıları ve L.A. Noire: The VR Case Files üzerinde de çalışmış) tarafından kurulan bir stüdyo olan Video Games Deluxe tarafından geliştiriliyor. Bilgiler, LinkedIn'de yayınlanan bir notta yer alıyor.

Kritik olarak iyi karşılanan LA.Noire: The V.R. Case Files’dan sonra yeni bir proje için hazırlanıyoruz. Rockstar için VR'de AAA bir açık dünya oyunu üzerinde çalışmaya başlıyoruz. 2020’de Sydney'de bulunan Rockstar ile çalışmamızın 7. yılımızı kutluyoruz ve bu çığır açan projeyi üstlenmekten heyecan duyuyoruz. Sydney stüdyomuzda Kıdemli Programcılar, Motor Programcısı, Tasarımcı ve Animatör de dahil olmak üzere birkaç açığımız var. Bu konumlardan birine ilgi duyuyor veya burada çalışan iki kişiyle Video oyun tasarımı hakkında konuşmak istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.

Ne yazık ki, bu proje hakkında ek bilgi verilmedi, ancak VR sanal alan AAA oyununun fikri bile kulağa ilginç geliyor. VR gözlüğü kullanıcıları, özellikle tanınmış geliştiriciler tarafından oluşturulan bu tür birçok oyuna kolay kolay erişemiyor. Half-Life: Alyx'ten sonra çıkacak kaliteli bir yapım bizi mi bekliyor? Şimdilik yapılacak tek şey daha fazla bilgi beklemek.