Rockstar, Red Dead Online ve GTA Online İçin Büyük Güncellemeler Yayınlamayı Planlıyor

Rockstar, Red Dead Online ve GTA Online İçin Büyük Güncellemeler Yayınlamayı Planlıyor

Rockstar Games uzun zamandır beklenen Red Dead Online ve GTA Online güncellemelerini yayınlamaya hazırlanıyor.

“Her iki oyun da son aylarda hiç olmadığı kadar çok oyuncuya ev sahipliği yapıyorken, topluluğun GTA Online ve Red Dead Online için uzun zamandır güncellemeler beklediğini biliyoruz ve her iki oyunun da heyecan verici yeni güncellemeler alacağını paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Önümüzdeki haftaları bekleyin.” açıklaması yapıldı.

Red Dead Online güncellemesin de yeni Frontier Pursuit modu ve yeni bir rol olacak. Ayrıca bir kanun kaçağı geçişi ve “tonlarca topluluk tarafından talep edilen özellikler, düzeltmeler ve önümüzdeki aylarda aylarda oynanabilecek birçok detay ve fazlası” olacak. Bu güncelleme 28 Temmuz'da yayınlanacak.GTA Online güncellemesi ise yaz aylarından sonra gelecek. 

Şirket ayrıca oyunculara oyunlarla ilgili geri bildirimde bulundukları için teşekkür etti ve bu önerilere dayanan birçok özellik eklendiği açıklandı. Bunlar arasında Red Dead Online'a müzik aletleri eklenmesinin yanı sıra GTA Online'daki Master Control Terminal aracılığıyla yeni bir işletme yürütme yeteneği de bulunuyor. Rockstar ayrıca oyunların tüm oyuncular için adil ve güvenli kalacağını sağladıklarını da söyledi.

Red Dead Online, oyun içi ekstra para, silah veya aylarda indirim gibi bonuslarla sık sık güncellenir, ancak oyunun son büyük güncellemesi geçen yılın Aralık ayında gerçekleşti. Bazı oyuncular, prostesto etmek için oyunca palyaço gibi giyinmişti.