Ruhlar Bölgesi 4 – Insidious: The Last Key Fragmanı Serinin Diğerlerinden Daha Korkutucu

Ruhlar Bölgesi 4 – Insidious: The Last Key Fragmanı Serinin Diğerlerinden Daha Korkutucu

Ruhlar Bölgesi 4

Ruhlar Bölgesi 4

Insidious: The Last Key her iki versiyon fragmanına göz atabilirsiniz. 

Popüler olmuş Insidious üçlemesinin arkasındaki yaratıcı zihinler, Insidious: The Last Key için geri döndü. Lin Shaye’nin, zeki parapsikolog Dr. Elise Rainier’ı yeniden sergilediği doğaüstü gerilim filminde kendisinin en korkunç ve kişisel hayalleriyle karşı karşıyadır; hem de kendi evinde. Shaye’ne, oyuncu kadrosunda; Angus Sampson, Whannell, Josh Stewart, Caitlin Gerard, Kirk Acevedo, Javier Botet, Bruce Davison, Spencer Locke, Tessa Ferrer, Ava Kolker ve Marcus Henderson eşlik ediyor. 

Film, üçlemeyi yazan ve Bölüm 3’ü yöneten ortak yapımcı Leigh Whannell (Testere) tarafından yazılmıştır. Insidious: Chapter 4 yapımcıları ise; Insidious yapımcı kadrosundan Jason Blum (The Purge serisi, Get Out), Oren Peli (Paranormal Aktivite) ve James Wan (The Conjuring, Furious 7). Seriye yeni katılan Adam Robitel (Deborah Logan Taking) ise filmin yönetmenliğini yapmaktadır. 

Steven Schneider, Brian Kavanaugh-Jones, Charles Layton, Bailey Conway Anglewicz, Couper Samuelson ve Whannell yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Sony Pictures Worldwide Acquisitions (“SPWA”), Insidious: The Last Key üretimini yaptı ve finanse etti. ABD’deki sinema dağıtımı Universal Pictures tarafından gerçekleştirilecek ve Sony Pictures Releasing ve SPWA’s Stage 6 Films, filmi ABD dışına dağıtacak. 

Insidious: The Last Key 5 Ocak 2018’de sinemalarda olacak. 

Ruhlar Bölgesi 4 Fragman

Ruhlar Bölgesi 4 Uluslararası Fragman