Satisfactory, Steam'e Geliyor

Satisfactory, Steam'e Geliyor

 Coffee Stain Studios tarafından geliştirilen, 2019 yılında Epic Games için özel olarak yayınlanan birincil şahıs 3D simülasyon oyunu Satisfactory, uzun bir aradan sonra Steam içinde yayınlanması bekleniyor. 

 Gçtiğimiz yıl Epic Games için piyasa sürülen fabrika simülasyon oyunu Satisfactory, geliştirici ekibi ve Steam tarafından alınan karara göre oyunun bu yıl şubat ayında Steam için yayınlanacağı duyurulmuştu fakat daha sonra yapılan açıklama ile geliştirici şirket Coffee Stain Studios oyunun 8 Haziran'da dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformlarından biri olan Steam'e geleceğini duyurdu. 

 Fabrika simülasyon oyunu Satisfactory, Epic Games'e yayınlanmasının üzerinden neredeyse bir yıl geçsede Steam üzerinde hala erken erişimde olarak gösteriliyor. Ayrıca oyun Steam'e özel yüzde 10'luk bir indirimle oyun severlere sunulacak. Bu durum için özür niteliğinde açıklama paylaşan oyunun geliştirici ekiplerinden Snutt,  Biliyorum, şu ana kadar Satisfactory'nin Steam'e resmi geliş tarihini açıklayamamış olmamız sinir bozucu bir durum. Neyse ki şimdi buradayız ve 8 Haziran Pazartesi günü kesinlikle oyunu Steam'de yayınlıyoruz ve bu konuda çok heyecanlıyız.” cümlelerini kullandı. 

Satisfactory oyun hakkında:

Satisfactory, bir parça keşif ve dövüş de içeren, birinci şahıs açık dünya fabrika inşası oyunudur. Tek başına ya da arkadaşlarınla oyna, bir uzaylı gezegenini keşfet, çok katlı fabrikalar kur ve taşıma bandı cennetine adım at!

İnşa Et

Topraklar üzerinde devasa fabrikalar inşa ederek doğayı ele geçir. İstediğin yere, istediğin şekilde genişle. Gezegen, kullanılmayı bekleyen değerli doğal kaynaklarla dolu. Bir FICSIT çalışanı olarak bunların iyi şekilde değerlendirilmesi, senin görevin.

Otomasyona Geçir

Fabrikalarını hayrete düşüren mükemmellikte inşa edebilir ya da tüm ihtiyaçlarını karşılayacak karmaşık taşıma bandı ağları kurabilirsin. Kamyon ve trenlerini otomasyona geçirerek uzaktaki mevkilerine ulaş ve borularla aktararak sıvıları düzgün şekilde idare ettiğinden emin ol. Olay tamamen manuel işi en aza indirmekten ibaret!

Keşfet ve İstifade Et

Keşiflere çıkarak yeni malzemeler ara ve her şeyi iyi değerlendirdiğinden emin ol. Doğayı istediğin gibi hasat et! Kullanımına sunulan araçlar, jet çantaları, zıplama rampaları ve diğer şeyler, keşif yaparken işini kolaylaştıracak. Uygun güvenlik teçhizatını kuşanmayı da unutma sakın; hani olur da yerel bölgedeki vahşi yaşamla karşılaşırsan diye.

ÖZELLİKLERİ

• Açık Dünya: Kendine özgü hayvan topluluğuna ve yaratıklara sahip olan devasa (30km2) uzaylı gezegeni Massage 2(AB)b'yi keşfet.
• İşbirliği: İster kendin bir fabrika kur, ister bu keyfi arkadaşlarınla paylaş.
• Fabrika İnşası: Birinci şahıs görüş açısından devasa bir fabrika inşa etme deneyimini yaşa. Onu otomasyona geçirip en iyi seviyeye getirerek seni tatmin edecek doğrultuda mükemmel hale getir.v
• Özelleştirme: Fabrikanı istediğin şekilde özelleştir. İster yüksek rakımlara inşa et, ister engin ovalara; ister arazi yapısını takip et, ister verimliliği sağlamak adına her türlü şeyin üzerine döşe; kendine özel fabrikanı yapman için neredeyse hiç sınırın yok.
• Araçlar: Şık bir şekilde dünyayı dolaş. Zıplama rampalarını, fabrika arabalarını, zıplama çantalarını, hız borularını, kamyonları ya da trenleri kullan.