Save the Children Bağış Yayınında 24 Saat İçinde 42 Bin Dolar Toplandı

Save the Children Bağış Yayınında 24 Saat İçinde 42 Bin Dolar Toplandı

Save the Children Bağış Yayınında 24 Saat İçinde 42 Bin Dolar Toplandı

Save the Children Bağış Yayınında 24 Saat İçinde 42 Bin Dolar Toplandı! World of Warships’in en son güncellemesiyle birlikte, Wargaming ekibi bir bağış yayını yapacağını duyurmuştu. 19 Aralık 2019 tarihinde yapılan “Save the Children” bağış yayını 24 saat boyunca devam etti. Bağış yayınında kısa süre içinde beklenenin üzerinde bağış toplandı.

Wargaming ekibi, ”Save the Children” yayın bağışı boyunca oyuncular için birçok etkinlik düzenledi.  Birçok bağış toplanan yayından gelen gelir ihtiyacı olan çocuklara yardım için kullanılacaktı. Ekip, 24 saat süren bu yayın bağışında beklentilerinin üzerinden bağış topladı. 24 saatlik yayın tüm dünyada aynı saatte başladı. Oyuncular ise World of Warships oyununun oyun içi marketinden özel kamuflaj gibi eşyalar ve özel gemiler alarak bağışa destek olabildiler.

Umut edilen bağış miktarı kısa sürede toplandı

Wargaming ekibinin düzenlediği “ Save the Children” bağış yayınında kısa süre içinde 35 bin dolar bağış toplandı. 25 bin dolar toplanmasın umut eden ekip, 24 saat boyunca süren etkinlikte 42 bin dolar toplayarak beklenen miktarı neredeyse ikiye katlamış oldu. Bağıştan önce oyunculara yapılan anket sonrası karar verilen etkinliklerin hepsi oyunculara sunuldu. Yayın esnasında bazı oyun görevlilerine eğlenceli şakalar yapıldı. Bunlardan biri ise suratına pasta yiyen personel oldu!

Bağış yayını boyunca Wargaming ekibi oyuncuları eğlendirmeye çalıştı. Yayına katılan oyunculara birçok özel hediye verildi. Bu özel hediyeleri kazanan oyuncular aynı zamanda oyun içi özel eşyalar alarak da bağışa destek olabildiler. Bu oyun içi bağışlar ise 14 Aralık tarihinde başlatıldı. Oyuncular bu tarihten “Save the Children” bağış yayınına kadar olan süre boyunca oyun içi bağış yapabildiler. Oyuncuların desteğiyle birlikte her şey çocukları mutlu etmek için düzenlendi.

World of Warships oyuncularının yayını daha sonrasında da izleyebilmesi için birçok kayıt linki paylaşıldı. Bu linkler sayesinde oyuncular istediği zaman yayını izleyebiliyor. Birçok etkinliğin düzenlendiği 24 saatlik yayını kaçıran oyuncular bu sayede tekrardan eğlenceye ortak olabiliyor.

İsteyen oyuncular bağış yayınını World of Warships’in Twitch hesabından izleyebilirler.

https://www.twitch.tv/directory/game/World%20of%20Warships