Scarlet Witch, Fortnitea Geliyor

Scarlet Witch, Fortnitea Geliyor

Epic Games, başka bir Marvel crossover'ından asla vazgeçmeyecek. Geçmişte gördüğümüz Avengers sınırlı süreli oyun modu. Ayrıca, Spider-Man'in ağ atıcısının ve daha fazlasının ilk çıkışını gören Daily Bugle'ın Spider-Man ile geçişi de ilgi çekicidir. Moon Knight'ın eklenmesinin ardından Marvel, Scarlet Witch görünümünde Fortnite ile yeni bir işbirliğine sahip. Wanda albümün çıkışını kutlamak için katıldı. Doctor Strange: Deliliğin Çoklu Evrenindeki Filmler. Wanda'nın kıyafetlerine ek olarak, Battle Royale'de karakterlerinize hayat vermek için bir takım eşyaları dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz.

 

Scarlet Witch Paketi 1.800 V-Bucks karşılığında satın alınabilirken, yalnızca Scarlet Witch görünümü 1.500 V-Bucks karşılığında satın alınabilir.

Wanda Maximoff ilk olarak Age of Ultron'da Marvel Sinematik Evreninde ve daha sonra perdenin daha da çekildiği ve izleyicilerin onun gerçekliği bükme yeteneklerine daha yakından baktığı kendi dizisi WandaVision'da göründü.

Doctor Strange, Multiverse of Madness'ta Doctor Strange'in karşısında başrolde Scarlet Witch'e sahip; bu, Elizabeth Olsen'in karakterinin savaş otobüsünden Fortnite'a düşmesi için mükemmel bir zaman olduğu anlamına geliyor.