Sea of Thieves Büyük Güncellemesinden Bu Yana 2 milyon Oyuncuyu Buldu

Sea of Thieves Büyük Güncellemesinden Bu Yana 2 milyon Oyuncuyu Buldu

Sea of Thieves

Sea of Thieves

Sea of Thieves Yıldönümü güncellemesi, öncelikle yeni bir lore tabanlı arayış serisini, balık avını ve PvP odaklı Arena modunu ekledi, bu Nisan ayının sonundan bu yana 2 milyon oyuncuyu etkiledi. Böylece 2018’de başlatılmasından bu yana toplam 8.4 milyon kişi Sea of Thieves’i oynadı.

Oynayan herkes Sea of Thieves’i satın almadı. Bazı sorunlar bir yıllık güncellemelerden sonra hala devam ediyor. Ama yine de insanlar bunu oynuyor.

GameSpot’un E3 canlı yayını sırasında yapımcı Joe Neate, “Bir hizmet olarak birçok yönden yeni başlıyoruz.” dedi. Kendisi ve tasarım direktörü Mike Chapman, oyuncuların oyuna ne zaman geri döneceklerini bilmeleri ve güncellemenin ilerleyişi için takımın daha sürdürülebilir olmasını sağlamak için güncelleme planlarına nasıl daha fazla düzenlilik kazandırmayı planladıklarını da anlattı.

Neate, “Sürdürülebilir olmayan bir hızda ilerliyoruz ve takım harika bir iş çıkardı, ancak bunlar planlarımızın ilerleyişinin iki ayağı: Oyuncular için ritim ve düzendir. Ama aynı zamanda, planda bazı şeylerin ne zaman olacağı konusunda esneklik vardır. Her şey oyunculara ulaştığı ve düzenli olduğumuz sürece, ne kadar büyük olursa olsun fark etmez. Kendimize zaman tanıyoruz. Bu, oyuncularımıza olan bağlılığımız ve ekibimize olan bağlılığımızdır, çünkü ikisini de yapmak zorundayız.” dedi.