Sea of Thieves Güncellemeleri Yeni Haritalara Odaklanacak

Sea of Thieves Güncellemeleri Yeni Haritalara Odaklanacak

Sea of Thieves Güncellemeleri

Sea of Thieves Güncellemeleri

Bir Sea of Thieves oyuncularının muhtemelen şikayette bulundukları ortak bir tema şu olurdu herhalde: yapılacak yeterli bir şey yok. Aynı adalarda çok fazla hazine var ve sadece kazı yapabilirsiniz. Rare bunun farkında. Geliştiricinin, lansmandan sonraki ilk birkaç ay boyunca, önceliklerde bir değişiklik de dahil olmak üzere ayrıntılı içerik planları var. Rare, evcil hayvanların ve geminin kaptanlığının erken eklenmesi hakkında konuşmuş olsa da, bu özellikler “arka planda”. Şirket, haritalar, düşmanlar ve olaylar dahil olmak üzere daha fazla ham oyun eklemeyi hedefliyor.

Yeni meteryallerin ilk dalgası Mayıs ayında geliyor. “Yeni mekanikleri” getiren ve ödüllendiren haftalık etkinliklerin yanı sıra “Yeni AI tehdidi” ve özel bir etkinlik üzerine odaklanan The Hungering Deep‘i içeriyor. Yaz aylarında, hem Cursed Sails hem de Forsaken Shores‘de yeni bir bölge ile yeni bir gemi tipi elde edeceksiniz. Bu ve daha sonraki güncellemelerin her ikisi de yeni oyun dinamiklerini, AI düşmanlarını ve ödülleri bir kez daha canlandıracak.

Rare, planlarının “akıcı” kalmaya devam edeceği konusunda uyardı, aynı zamanda tüm yeni içeriğin ücretsiz olacağını söyledi. Oyuncu tabanını bölmek istemiyor ve bu da herkesin aynı sayfada olmasını sağlamak anlamına geliyor.

Kaynak: 1