Sea of Thieves Güncellemesi Cargo Runs Ekliyor

Sea of Thieves Güncellemesi Cargo Runs Ekliyor

Sea of Thieves Güncellemesi

Sea of Thieves Güncellemesi

Rare, aksiyon macera korsan simülasyonuna yeni bir macera türü ekleyen Sea of Thieves‘in yeni bir güncellemesini duyurdu. 1.3.1 Güncellemesi ayrıca oyunun bazı hatalarını düzeltir ve yaşam kalitesini iyileştirir.

Yeni tür arayışa Cargo Runs denir ve bunları tamamlamanız Merchant Alliance’da sıralamanızı sağlar. Görev parametreleri nispeten basit. Bir Cargo Runs (Kargo Çalışması) sözleşmesi seçtikten sonra, söz konusu kargoyu bulmanız, gerekli gördüğü her şekilde edinmeniz ve gideceği yere götürmeniz gerekir. Hıza ve malları ne kadar iyi kullanacağınıza göre değerlendirilirsiniz, bu yüzden mümkün olan en iyi ödülü almak istiyorsanız, kargoya zarar vermemek için dikkat ederken olabildiğince hızlı seyahat etmeniz gerekir.

1.3.1 Güncellemesi, önceden varolan özellikler ve mekanikler için birkaç değişiklik yapar. Yeni Cargo Runs artık her zaman Athena’nın Fortune seferlerine dahil edilir. Bundan sonra, rowboats Gunpowder Barrels’den daha fazla hasar alacak ve eğer çevresel bir engelin altına takılıp kalmış olursanız kayığınızı zorlayabileceksiniz. Ayrıca, Skeleton Kaptanlarının gemilerini yenme ödülünün iki katına çıkmasıyla, Skeleton Ships’i takip etmek için zaman ayırmaya da değecek.

Rare’in çalıştığı bilinen sorunlar da dahil olmak üzere tam Güncelleme 1.3.1 yama notları için, Sea of Thieves’in ana web sitesini kontrol edin.