Sea of Thieves İlk Büyük İçerik Güncellemesi

Sea of Thieves İlk Büyük İçerik Güncellemesi

Sea of Thieves The Hungering Deep

Sea of Thieves The Hungering Deep

Rare, paylaşılan korsan oyunu Sea of Thieves‘in ilk büyük içerik güncellemesini sunuyor. Hungering Deep genişlemesi gelecek hafta Xbox One’a ve PC’ye ulaşacak şekilde ayarlanmış ve piyasaya sürülmeden önce geliştirici, ücretsiz yamada hangi yeni özelliklerin beklediği hakkında daha fazla ayrıntı paylaştı.

Diğer şeylerin yanı sıra, Hungering Deep, çok oyunculu korsan oyununa “kalıcı yeni oyun özellikleri” sunuyor. Bunlar arasında, denizlerin yelkenlerini yaparken oyuncuların karşılaşabileceği yeni “canavar” bir Yapay Zeka tehdidi var. Buna ek olarak, Rare oyuna yeni enstrüman olan davulları ekliyor. Speaking Trumpet’lerle birlikte, sizinle aynı sefere çıkmış olan diğer korsan ekiplerini bulmanızı sağlıyor.

Yukarıda belirtilen öğelerin üstünde, Hungering Deep güncellemesi yeni, sınırlı süreli bir kampanya araştırmasının başlangıcını işaret ediyor. Rare, oyunun web sitesinde, “Uzak tavernalarda yalnızlığa giden, unutulmuş adalar, Merrick’in hikayesini bir araya getirerek, ozanlığını ve fırçasını açlık korkusuyla birleştiren bu zaman sınırlı maceraya katılın.” diyor. Oyuncular Merrick’i bulmayı başarırsa, “kendi düşmanı için ava katılabilirler”.

Sea of Thieves The Hungering Deep Fragman

Sınırlı süre görevine katılanlar, Hungering Deep dövme seti gibi özel ödüller kazanabilirler. Rare ayrıca geminiz için dövmeler, yara izleri ve özelleştirilebilir bayraklar da dahil olmak üzere oyuna çeşitli kozmetik ürünler de sunuyor. Güncelleme için olan fragmanı izleyebilirsiniz.

Hungering Deep, 29 Mayıs Salı günü Xbox One ve PC için hazırlanıyor; Resmi Sea of Thieves web sitesinde güncelleme hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Bu arada, oyuncular oyunun en son olan 1.0.8 versiyonunu yükleyebilirler. Güncelleme yaklaşık 1.2 GB boyutundadır ve istenmeyen yolculukları iptal etme ve hedefleme hassasiyetini ayarlama gibi bazı yeni yaşam kalitesi özellikleri sunar. Güncelleme 1.0.8 için tam yama notları oyunun web sitesinde mevcuttur.