Sea of Thieves Yıldönümü Güncellemesi Çok Büyük

Sea of Thieves Yıldönümü Güncellemesi Çok Büyük

Sea of Thieves Yıldönümü Güncellemesi

Sea of Thieves Yıldönümü Güncellemesi

Sea of Thieves bir yıldan fazla bir süredir piyasadaydı ve birçoğu korsan oyunundan zevk alırken, diğerleri de yeteri kadar içeriğe sahip olmadığını hissediyordu. Geliştirici Rare, bu geri bildirimleri, Tall Mases: Gold Shores adlı yeni bir anlatı odaklı görev hattı ve The Arena adlı tamamen yeni bir PvP modu içeren oyunun Yıldönümü Güncellemesi ile ele almaya çalışıyor.

The Arena, daha küçük ve farklı alanlarda beş takımdan oluşan rekabetçi bir moddur. Her 24 dakikalık maçın başında, her takım aynı hazine haritalarını alır. Sandıkları almak için X işaretlerinden birine ilerlemelisiniz. Daha sonra birçok özel gemide Silver için kullanılabilir.

Tabii ki, diğer ekipler de aynı sandıklardan para kazanmak için yarışıyorlar, bu yüzden seyahatlerinizde bir miktar dirençle karşı karşıya kalacağınızı görebilirsiniz. Diğer oyuncuları öldürmek ya da gemilerini batırmak size az miktarda Silver verir ve yeniden doğanlar aktif olur. Özellikle The Arena, artık çarklarını, direklerini ve demirlerini tahrip edebilen gemiler için yeni bir hasar modelidir. Bunlar bir gövdeyi tamir ettiğiniz gibi ahşapla aynı şekilde tamir edilebilir.

Bu arada Tall Tales, Sea of Thieves’in klasik macera modunda daha fazla yön isteyen insanlar için yeni bir görev hattı. Oyunun her zamanki paylaşılan dünyasında kurgulanmıştır ve hazine arayışında birçok bulmaca ve bilmecenin tamamlandığını göreceksiniz. Bu modda yeni düşman tipleri, yeni yeteneklere sahip eşyalar, balıkçılık ve pişirme mekaniği kullandıktan sonra senden balık ve et alabilecek yeni bir grup var. Sea of Thieves’in Yıldönümü güncellemesi 30 Nisan’da ücretsiz olarak yayınlanacak.