Senua’s Saga: Hellblade II PC İçin Duyuruldu

Senua’s Saga: Hellblade II PC İçin Duyuruldu

  Geliştiriciliğini Ninja Theory stüdyosu tarafından yapılan Senua’s Saga: Hellblade II, oyun severler tarafından merakla beklenen oyunlar arasında yer alıyor. Şimdilik fazla bir bilgi paylaşılmasa da en azından oyunun hangi platformda çıkacağını söyleyebiliriz. Ayrıca  Senua’s Saga: Hellblade II, Xbox Series X ve PC için özel olarak geliştirilmekte olup PC için hangi tarihte çıkacağı kesin değil.

  Senua’s Saga: Hellblade II, Microsoft’un yeni nesil oyun konsolu Xbox Series X duyurulan ilk oyunu olmuştu. The Game Awards etkinliğinde duyurulan oyun için oldukça etkileyici ve iddialı bir tanıtım fragmanı hazırlanmıştı. Etkinlikte oyunun sadece Xbox One  X için geliştirilmediği de açıklandı. Xbox pazarlama yöneticisi Aaron Greenberg, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Senua’s Saga: Hellblade II, Xbox ile birlikte PC içinde çıkacağını duyurdu.

Aaron Greenberg ??‍♂️❎ on Twitter

https://twitter.com/aarongreenberg/status/1207161071510835200

  İlk oyunun PlayStation 4 için de çıkmıştı fakat oyunun devamı niteliğindeki Senua’s Saga: Hellblade II, PlayStation 4 için çıkmayacak. Oyun ile ilgili başka bir bilgi henüz paylaşılmadı. Senua’s Saga: Hellblade II ile ilgili gelişmeleri ilerleyen günlerde sizler ile paylaşacağız. The Game Awards etkinliğinde paylaşılan Senua’s Saga: Hellblade II’nin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.

Senua’s Saga: Hellblade II – The Game Awards 2019 – Announce Trailer (in-engine)

https://www.dailymotion.com/video/x7p41xe