Sezon 8 için Fortnite Adası Parçalanıyor

Sezon 8 için Fortnite Adası Parçalanıyor

Fortnite Adası Ayrılıyor

Fortnite Adası Ayrılıyor

Fortnite‘ın 7. Sezonu hızla sona eriyor ve Epic‘in çılgınca popüler olan battle royale oyunu için geleneksel hale gelen, Sezon 8‘e geçiş bir tür felaket olayıyla gerçekleşecek. Son birkaç haftadır oyuncular depremlerin meydana geldiğini bildiriyorlar, ancak şu anda işler artmakta, kara kütlelerinde çatlaklar ortaya çıkmaya başladı.

Bu çatlakları dünya formunda görmek, doğru zamanda doğru yerde olma durumudur. Ama bazı oyuncular bunu yakaladılar ve çevrimiçi olarak videolarını yayınladılar. Ayrıca bir sonraki görünüme geri sayım sağlayan özel bir web sitesi de var. Böylece, ilk olarak görmek için en azından doğru noktaya gidebilirsiniz. Web sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Adadaki bu çatlaklar muhtemelen artan sıklık ve ciddiyetle ortaya çıkmaya devam edecektir. Bu, Sezon 8 için ne anlama geldiğini biraz ifade ediyor. Epic’in adayı büyük ölçüde parçalara ayırarak sert bir şekilde değiştirme isteği olabilir. Fortnite Sezon 8 için bir başlangıç tarihi resmen onaylanmadıysa da, 7.40 güncellemesinin bir parçası olarak sunulan bir dizi Overtime Challenges 27 Şubat’ta sona erecek ve buna göre Sezon 8’in 28 Şubat’ta başlayabileceği iddia edilebilir.

İlginçtir, Overtime Challenges ayrıca oyunculara ücretsiz Fortnite Sezon 8 Battle Pass kazanma fırsatı sunar. Oyuncuların ücretsiz bir Battle Pass talep etmek için tüm yapmaları gereken, şimdi ve 27 Şubat arasındaki etkinliğe dahil olan zorlukların 13’ünü tamamlamak. Epic’in Battle Pass’ı ücretsiz yapması, yeni çıkan Apex Legends‘ın popülerliğinin artmasından dolayı olduğu iddia edildi. İki oyunu karşılaştırdığımız Apex Legends vs. Fortnite konumuzu inceleyebilirsiniz.