Shaco ct, Shaco Counter, Shaco Counterları – Shaco’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Shaco ct, Shaco Counter, Shaco Counterları – Shaco’ya Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Shaco Counter

Shaco Counter

Shaco counter (Shaco ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Shaco İblis Soytarı; Uzun zaman önce yalnız bir prens için bir oyuncak olarak hazırlanmış, büyülü kukla Shaco şimdi cinayet ve kargaşaya bayılıyor. Kara büyü ile yozlaşmış ve sevgili sahibini kaybetmesi, bir zamanların sevimli kuklasını, sadece işkence ettiği zavallı ruhların mutsuzluğundan zevk alır hale getirmiş. Ölümcül bir etki yaratmak için oyuncaklar ve basit numaralar kullanır, kanlı “oyunlarının” sonuçlarını komik bulur. Gecenin köründe karanlık bir kıkırdama duyanlar için, İblis Soytarı onları bir sonraki oyuncağı olarak belirlemiş olabilir.

Öncelikle LoL karakteri Shaco’nun yeteneklerini hatırlayalım.

Shaco Yetenekler

Arkadan Vuruş
Shaco’nun temel saldırısı, bir birimi arkadan vururken ekstra hasar için kritik vuruşa sahiptir. Shaco’nun bekleme süresi azaltma değerine göre değişir ve birimlere birkaç saniyede bir defadan daha fazla Arkadan Vuruş yapılamaz.

Kandırmaca
Shaco görünmez olur ve hedef bölgeye ışınlanır.

Görünmezken yaptığı ilk saldırı güçlenir, bonus hasarı verir ve Kandırmaca’nın bekleme süresini azaltır.

Soytarı Kutusu
Shaco gizli bir canlı Soytarı Kutusu oluşturur. Tetiklendiğinde yakındaki düşmanları korkutur ve saldırır.

Çift Zehirli Bıçak
Shaco’nun bıçakları pasif olarak hedefi vurup, hareket hızlarını yavaşlatır. Hasar verdiği hedeflerini zehirlemek için bıçaklarını atabilir. Atılan bıçak, hedefin eksik olan Sağlığına bağlı olarak bonus hasar verir.

Halüsinasyon
Shaco, yakındaki düşmanlara saldırabilecek bir yanılsama oluşturur (kulelere daha az hasar verir). Yanılsama öldüğünde, üç mini Soytarı Kutusu ortaya çıkarıp yakındaki düşmanlara hasar vererek patlar.

Shaco Counterlar’ına (Shaco ct) bir göz atalım.
Shaco ct, Shaco Counter, Shaco Counterları:

Shaco’ya Karşı İyi Olan Rakipler

Shaco'ya Karşı İyi Olan Rakipler

Shaco’ya Karşı Kötü Olan Rakipler

Shaco'ya Karşı Kötü Olan Rakipler