Shadow Arena, Yeni Kahramanı Ba-Ri ve Karakurt’u Duyurdu

Shadow Arena, Yeni Kahramanı Ba-Ri ve Karakurt’u Duyurdu

Pearl Abyss bugün, yeni kahramanı Ba-Ri ve Karakurt'un Shadow Arena evrenine geldiğini duyurdu. Oyuncular artık bu mükemmel ikiliyle, savaş alanında çeşitli dövüş tekniklerini geliştirmek için oynayabilecekler.

Ba-Ri, Hwisa ve Karakurt’un yardımıyla ordudan kaçan, çökmüş bir krallığın prensesiydi. Gerçekte kim olduğunu bulabilmek için, ömrü boyunca arkadaşlık ettiği Karakurt ile yeni macerasına başlamak için hazır.

Oyuncular artık Gökyüzü Bo Asası ve Karakurt ile farklı savaş stillerine sahip benzersiz karakter ikilisi olan yeni kahraman Ba-Ri ve Karakurt  ile oynayabilecekler. Karakurt, Ba-Ri sersemlemiş veya hareket edemez halde olsa bile hedefe saldırmaya devam etme yeteneğine sahiptir. Oyuncular, Karakurt'a düşmanlara saldırması veya onun üzerine binip Ba-Ri ile birlikte savaşması için emir verebilir. Dahası, oyuncular doğrudan Karakurt'un bulunduğu yere gidebilir veya Karakurt'un yanına gelmesini sağlayabilir.

Bu arada, Günlük Görev Tamamlama Etkinliği 8 Ekim’e kadar devam edecek. “İlk Bireysel Savaş” görevini tamamlayan oyuncular, “Dış Görünüm Kuponu” kazanacak. 7 adet Etkinlik Çekiliş Kuponu toplayanlar da özel bir “Gerhard Shultz Dış Görünümü” elde edebilecek. Oyunculara oyun klavyesi, mouse pad paketi ve Shadow Arena eşyaları gibi özel ödüller kazanma şansı verecek olan Gerçek Eşya Çekiliş Kuponu ise diğer günlük görevleri tamamlayan oyunculara verilecek.

Daha fazla bilgi için resmi websitesini, Discord, Facebook, YouTube, ve Twitter hesaplarını takip edebilirsiniz.