Shadow of Mordor Geliştiricileri Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

Shadow of Mordor Geliştiricileri Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

İş duyuruları genellikle habersiz projeler hakkında harika bir bilgi kaynağıdır. Bunun en son örneği Monolith Productions. Middle-earth: Shadow of War ile bilinen stüdyo şu anda ekibin “bir sonraki büyük yeniliği” olarak tanımlanan bir oyun için birkaç çalışan arıyor.

Geliştiricinin aradığı pozisyonlar arasında bir UI (arayüz) uzmanı, yazılım mühendisi ve karakter sistemi tasarımcısı bulunuyor. İş tekliflerindeki gereksinimler, oyunun Monolith Productions orijinal oyun motorunun yeni sürümü tarafından destekleneceğini ve açık bir dünyaya sahip olacağını gösteriyor.

Önceki iş tekliflerinden, başlığın Middle-earth: Shadow of Mordor ve Middle-earth: Shadow of War'dan bilinen Nemesis sistemini sunacağını bildiğimizi belirtmekte fayda var, ancak büyük olasılıkla serinin üçüncü oyunu olmayacak. Çünkü mitolojiyi ve bilimkurguyu seven bir senarist de aranıyor.

Projenin şu anda ileri geliştirme aşamasında olduğunu tahmin ediyoruz. Middle-earth: Shadow of War 2017'de yayınlandı ve Mayıs 2018'de oyunun son bölümünü oynadık. O zamandan beri stüdyo yeni bir şey yayınlamadı.

Ekibin yeni projesinin duyurusunu dört gözle bekliyoruz. Monolith Productions şu anda esas olarak Middle-earth serisinden biliniyor. Ancak ekibin Blood, Aliens vs Predator 2, SHOGO, No One Lives Forever ve F.E.A.R. gibi klasiklerle dolu zengin bir geçmişi var.