Shadow of The Tomb Raider Klasik Tomb Raider Kıyafetleri İçeriyor

Shadow of The Tomb Raider Klasik Tomb Raider Kıyafetleri İçeriyor

Shadow of The Tomb Raider

Shadow of The Tomb Raider

Önceden Rise of the Tomb Raider olduğu gibi, Eylül ayında Shadow of the Tomb Raider, eski Tomb Raider oyuncularına nasıl göz attığınıza göre Lara Croft için klasik kıyafetler içerecek.

En az üç skini var, bunlardan ilki; kısa ve kolsuz bluz, kahverengi şortları ve tabanca kılıflarını içeren standart Tomb Raider II görünümü göze çarpıyor. Başka bir skin ise Lara’nın Tomb Raider: Darkness Angel‘dan siyah bir tişört ve şort giydiğini gösteriyor. Üçüncüsü Tomb Raider II’den bombalı ceket. Hepsi poligonal ve olması gerektiği gibi klasik. Enix Square, onların Shadow of the Tomb Raider’da var olduğunu doğruladı. Ancak hiçbir görüntü yayınlamadı veya oyunda bunları nasıl açabileceğinizi ayrıntılı olarak açıklamadı.

Toplam beş klasik Tomb Raider skini, PS4 için Tomb Raider’ın 20. Yıldönümü Sürümü için bir ek olarak yer aldı. Square Enix’in Shadow of the Tomb Raider için klasik kostümler hakkında paylaşmak üzere daha fazla ayrıntıya sahip olacağı tahmin ediliyor.

2013’ün Tomb Raider yeniden başlatmasıyla başlayan yeni üçlemenin son oyunu olan Shadow of the Tomb Raider, 14 Eylül’de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. Eidos Montreal’e göre bir Nintendo Switch versiyonu pek olası değil.