Şimdiye Kadarki En Zorlu PlayStation 3 Oyunları

Şimdiye Kadarki En Zorlu PlayStation 3 Oyunları

Herkes video oyunlarında arada bir iyi bir meydan okumayı sever. Üstesinden gelemeyeceğiniz zorlu bir boss savaşı ya da zorlu bir bulmaca oyununu oynarken terler dökmeye başlarsınız. Bu tarz oyunları bitiren oyuncu sayısı oldukça azdır ve hala daha bitirmek için uğraşanda birçok oyuncu bulunmaktadır. Piyasadaki en zorlu PlayStation 3 oyunlardan bazılarını aşağıda listeledik. Bazı oyunları başka platformlarda indirebilir oyunların zorluğunu sizde deneyimleyebilirsiniz. 

Hard Corps Uprising 

Uprising, Arc System Works tarafından geliştirilen ve Konami tarafından Xbox 360 ve PlayStation 3 için yayınlanan bir kaç ve vur tarzındaki video oyunu Hard Corps: Uprising, 16 Şubat 2011 tarihinde yayınlandı. En başından beri, Contra'nın klasik hissi, gelen mermilerden ve düşmanlardan kaçarken bulabildiğiniz her türlü silahı aldığınızda, hayatınızı kolayca alabilecek hale geliyor. İlk boss savaşına ulaştığınızda, o kadar zorlu bir karşılaşma ki, onu yenmek söz konusu olduğunda kendinizi şaşkın bulabilirsiniz. Ve bunun çılgınca olduğunu düşünüyorsanız, geliştiricinin sizin için başka hangi düşmanları sıraladığını görene kadar bekleyin. 

Dark Souls / Demon's Souls

FromSoftware tarafından Japan Studio gözetiminde PlayStation 3 için geliştirilmiş bir aksiyon rol yapma oyunu Dark Souls / Demon's Souls, 5 Şubat 2009 tarihinde  PlayStation 3 için geliştirildi. Demon's Souls ya da Dark Souls oyununu oynamadan çok fazla öleceğinizi kabul etmelisiniz. Güçlü bir kılıç ve kalkan taşıyor olsanız bile, bir bölgeden geçmeye çalışırken devasa canavarlar ile karşılaşacaksınız. Birkaç büyük boss tarafından öldürülmeye çalıştığınızda tekrar tekrar denemekten kendinizi alamayacaksınız. 

Ninja Gaiden Sigma

Tecmo ve Team Ninja tarafından ortaklaşa çaba ile geliştirilen Ninja Gaiden Sigma, 14 Haziran 2007 tarihinde Tecmo, Koei Tecmo ve Eidos Interactive tarafından PlayStation 3 platformu için yayınlandı. Xbox'ta orijinal Ninja Gaiden oyunlarını oynadığınızı hatırlıyorsanız, bu ninja aksiyon oyunlarının ne kadar zor olabileceğine dair mütevazı bir fikriniz var demektir. En zor zorlukta, hem Sigma 1 hem de 2'de kelimenin tam anlamıyla her şey size fırlatılır. Normal zorluk ayarlarında bile, oyunlar hızlı bir şekilde ayaklarınızın üzerinde durmanızı veya sashimi'ye dönüşmenizi gerektiren gülünç bir mücadele vermenizi gerektirmektedir. 

Wipeout HD

Studio Liverpool tarafından geliştirilen ve PlayStation 3 için Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan fütüristik bir yarış video oyunu Wipeout HD, oynayan oyuncuları delirten bir oyundur. 25 Eylül 2008'de piyasaya sürülen bu zorlu oyunda yarış mantığı söz konusudur. Oyunu oynayan oyuncular yarışta ilk üçe girdiklerinde oyunu kazanmışcasına sevinirlerdi. Benzersiz bir pist tasarımıyla ilk defa oyunseverlerin karşısına çıktığında birçok oyuncunun ilk izlenimleri oyunun oldukça zor olduğu yönündeydi.