Sims 4'e Çok Dikkat Çeken Bir Genişletme Paketi Geliyor!

Sims 4'e Çok Dikkat Çeken Bir Genişletme Paketi Geliyor!

The Sims 4 için yayınlanacak olan bir sonraki genişleme paketi, ilk kez oyuncuların eylemlerinin çevre üzerinde doğrudan bir etkisi olacak olan Evergreen Limanı adlı yepyeni bir konum sunuyor. Eco Lifestyle adı verilen genişleme, oyuncuların bahçecilik, yenilenebilir enerji ve malları yeni bir şeye dönüştürmek gibi yeni özellikler ile yeşik bir yaşam tarzını yaşamasına olanak tanıcak. 

Güneş enerjisine geçerek veya sürdürülebilir yiyecekler için böcek yetiştirerek mahalleyi temizleyebileceksiniz. Ancak, dumanla örtülü ve çöplerle kaplı bir mahalle ile diğer yöne de gidebilirsiniz.. Yapımcı George Pigula'ya göre, her iki tarafı da keşfetmenizin nedeni basit; oyun, eğitimsel olmaktan çok bir hikayeyi oyunculara anlatma amacı var.

“DAHA FAZLA KİRİ OLAN BİR DÜNYA YARATMAK İÇİN GERÇEKTEN HEYECANLIYDIK.”

“İçinde daha fazla kiri olan bir dünya yapmaktan dolayı çok heyecanlıydık ve birçok oyuncu da bu konuda oldukça heyecanlı durumad” diye açıklıyor. “Önceki dünyalarımızın çoğu ideal ve güzeldi, ki bu harika. Sokaklarda biraz daha çöp var. Evergreen Harbour dünyası bunu sağlıyor ve biz orada oyuncuların ne yapacaklarını çok merak ediyoruz. Oyuncuyu herhangi bir yolda ilerlemeye zorlamıyoruz. Birden fazla oyun oynayacaklar ve her zaman aynı hikayeyi yaşamayacaklar. Hangi hikayeti oynamak isterlerse, bunu yaparken eğlenmelerini istiyoruz.”

Pigula, çevre dostu konseptin Sims ekbinin yıllardır düşündüğü bir konu olduğunu söylüyor. Eco Lifestyle, daha fazla kariyer yolu (sivil tasarımcı ve serbest işçiyi de içeren) gibi her zamanki Sims yükseltmelerini, yeni bir toplum odaklı alanı ve inanılmaz derecede rahatsız edici bir yerde arıcılıki çiğ toplama ve hatta et yetiştirme gibi aktiviteleri içerir.

Eco Lifestyle genişleme paketi 5 Haziran 2020'de satışa sunulacak.