Sınırlı Bir Süre için 7 iOS Uygulaması

Sınırlı Bir Süre için 7 iOS Uygulaması

Ücretsiz iOS Uygulamaları

Ücretsiz iOS Uygulamaları

Bu liste, geliştiricileri tarafından sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunulan ücretli iPhone ve iPad uygulamalarını kapsar. Ne kadar süre ücretsiz kalacaklarını söylemenin bir yolu yok. Şuan da sona erebilir, bir hafta da sürebilir. Eğer bu uygulamalardan yararlanmak istiyorsanız acele edin. İşte ücretsiz iOS uygulamları listesi.

1. System Activity Monitors

1. System Activity Monitors

Uygulama, bellek kullanımı, pil ömrü, kullanılmış alan ve cihaz bilgileri gibi iOS etkinliklerini izler. Hız göstergesi görünümü, LED göstergesi, 3D çubuk grafikler, pil şarj animasyonu, LED yanıp sönen şarj cihazı gibi harika görseller ile daha önce hiç görmediğiniz gibi iOS cihazınızın dahili içeriğinin zengin görsel görünümlerini sunar.

System Activity Monitors İndir

2. AR Measure

2. AR Measure

Sadece mobil cihazınızı kullanarak uzunlukları ve alanları ölçebilirsiniz. AR Measure, iki nokta ve alan boyutlarını ölçmenin en hızlı yoludur.

AR Measure İndir

3. Vintage: Logo Maker & Creator

3. Vintage: Logo Maker & Creator

Vintage Design Logo Maker ile klasik veya modern vintage, minimal veya suluboya tarzında profesyonel görünümlü logolar, el ilanları, etiketler, davetiye vb. oluşturabilirsiniz. Uygulamada inanılmaz derecede büyük miktarda sanat eseri ile olası kombinasyonlar sınırsızdır.

Vintage: Logo Maker & Creator İndir

4. Circles! minigames

4. Circles! minigames

Ne olursa olsun, ne yapıyorsanız yapın, kısa bir ara vermek istediğiniz zamanlar vardır. Circles! ile, parmaklarınızın ucunda dört eğlenceli ve kullanımı kolay minigames arasından seçim yapabilirsiniz. Durumunuz için ideal oyunu seçin ve en iyi puanı kimin alabileceği konusunda arkadaşlarınıza meydan okuyun.

Circles! minigames İndir

5. Extreme Bowling Strike

5. Extreme Bowling Strike

İnanılmaz gerçekçi grafiklerde en iyi bowling oyunu oynayın. Bowling yeteneklerinizi Extreme Bowling Strike‘da test edin. Topu fırlatmak ve pimleri yıkmak için parmağınızla ileri doğru itin. Topu döndürmek için ekran boyunca gezdirin.

Extreme Bowling Strike İndir

6. SkySafari 6

6. SkySafari 6

SkySafari cebinize uyan güçlü bir planetaryumdur, evreni parmaklarınızın ucuna getirir ve kullanımı son derece kolaydır. Cihazınızı gökyüzüne tutun ve gezegenleri, takımyıldızları, uyduları ve milyonlarca yıldız ve derin gökyüzü nesnelerini hızla bulun. SkySafari 6 adeta gece gökyüzünün altında mükemmel bir yıldız arkadaşıdır.

SkySafari 6 İndir

7. GifJif

7. GifJif

5.000’in üzerinde GIF arşiviyle; spor, film, TV dizileri ve pop kültüründen favori GIF’lerinizi özelleştirebilirsiniz. Kendi yüzlerinizi, kendi filigranınızı ekleyin ve saniyeler içinde özelleştirilmiş içerik oluşturun.

GifJif İndir