Sınırlı Bir Süre için 7 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Sınırlı Bir Süre için 7 Ücretsiz iPhone Uygulaması

Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için yedi yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. Purple Onion – TOR Browser VPN

1. Purple Onion – TOR Browser VPN

Purple Onion, interneti daha güvenli kullanabilmenizi sağlayan ücretsiz bir tarayıcıdır. Purple Onion, İnternet trafiğinizi şifrelemek için Tor’u kullanır ve ardından dünyadaki bir dizi bilgisayar arasında atlarak gizler. Tor, kişisel özgürlüğü ve mahremiyeti, gizli ticari faaliyetler ve ilişkileri, trafik analizi olarak bilinen devlet güvenliğini tehdit eden bir tür ağ gözetmesine karşı savunmanıza yardımcı olan ücretsiz bir yazılım ve açık bir ağdır.

Purple Onion – TOR Browser VPN İndir

2. Passages

2. Passages

Passages adından da anlaşılacağı gibi geçitler üzerine kurulmuş bir oyundur. Kötü krallık tarafından belirlenen tuzaklardan kaçınarak tüm pasajlar arasında yolculuk yapın. Oyunda 5 oynanabilir karakter vardır. Oyun basit ve segiseldir.

Passages İndir

3. Calcvier – Keyboard Calculator

3. Calcvier – Keyboard Calculator

Calcvier klavyenizi hesap makinesiene dönüştürür. Hesap makinesi klavyesini eklediğinizde her yerde hızlı hesaplamalar yapabilirsiniz. Uygulamalar arasında geçiş yapmanıza veya bir widget kullanmanıza ya da sonuçları kopyalayıp yapıştırmanıza gerek yoktur.

Calcvier – Keyboard Calculator İndir

4. Elementium

4. Elementium

Elementium kimyacılar için uygun bir uygulama diyebiliriz. Periyodik tablodaki keşfedilen herhangi bir öğeye hızlıca ulaşın. Sınıflandırma, faz ve yörüngelere göre öğeleri arayın ve filtreleyin. Standart, sık kullanılan, kütle, elektronegatiflik, yarıçap ve daha fazlası gibi verileri almak için daha derine dalın.

Elementium İndir

5. Check Check

5. Check Check

Tüm kontrol listelerinizi yönetmek için basit bir bulut özellikli uygulama. Check Check‘i seyahat paketleri listeleri, günlük hatırlatıcılar veya görevler, ev denetimleri, kayak gezisi için paketlenecek şeyler, fotoğraf çekimi için gerekenler, market alışveriş listeleri ve daha fazlası gibi şeyler için kullanın. Bu, bir hatırlatıcıdan veya yapılacaklar uygulamasından farklıdır, çünkü her liste sıfırlanıp tekrar tekrar kullanılabilir. Verileriniz bulutta güvenli bir şekilde saklanır ve otomatik olarak iOS ile Android cihazlarınız ve Web arasında senkronize edilir.

Check Check İndir

6. Audic – Audio MP3 Converter

6. Audic – Audio MP3 Converter

Audic herhangi bir ortamı sese dönüştürmek ve telefonunuza kaydetmek için hızlı ve kolaydır. Audic’i kullanarak, sahip olduğunuz herhangi bir videodan kolayca ses çıkarabilirsiniz. Daha sonra üçüncü bir uygulamaya paylaşabilir ve daha sonra dinleyebilirsiniz. Biçim, bit hızı, örnekleme oranı ve diğer meta bilgilerini bile düzenleyebilirsiniz.

Audic – Audio MP3 Converter İndir

7. AllStarSlams

7. AllStarSlams

AllStarSlams bir smaç oyunudur. Biraz fizik kullanarak mümkün olduğunca yükseğe zıplayın ve smaç basın. Özellikle basketbol sevenlerin oynamayı tercih edeceği eğlenceli bir oyun.

AllStarSlams İndir