Sınırlı Bir Süre için Destiny 2 Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Sınırlı Bir Süre için Destiny 2 Oyununu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Destiny 2 Ücretsiz

Destiny 2 Ücretsiz

Blizzcon 2018 sırasında Bungie, şuandan itibaren 18 Kasım’a kadar PC’de ücretsiz olarak Destiny 2’yi vereceğini duyurdu. Tek ihtiyacınız olan oyunu indirmek için bir Battle.net hesabı. İndirdiğiniz zaman, oyun sonsuza kadar oynamak sizin olacak. Bunun, Destiny 2‘nin vanilya versiyonu olduğuna dikkat edin, bu yüzden geçen sene başlatılan oyundan bu yana var olan sayısız genişleme ile gelmiyor. Öyle olsa bile, oynayacak ve yapacak çok şey var.

Forsaken dahil olmasa da, büyük Year 2 güncellemesi Bungie Eylül ayında çıktı, Forsaken satın almak size bütün Year 1 içeriğini getirir. Ve eğer Forsaken’ni merak ediyorsanız, 9-11 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ücretsiz bir deneme sırasında, Forsaken’in başlıca yeni modlarından biri olan Gambit’i deneyebileceksiniz. Gambit, PvE ve PvP’yi birleştiren bir moddur, böylece bilgisayar kontrollü düşmanları alabilir veya belirli noktalarda rakip takımın tarafını işgal edebilir ve onlara karşı savaşabilirsiniz.

Destiny 2, karakterinizi yükseltmek, bir zırh ve silah koleksiyonunu toplamak için üstlenebileceğiniz PvE ve PvP içeriğiyle dolu, paylaşımlı birinci şahıs nişancıdır. Tam Destiny modasında; eğer bir kez bir şey yaparsanız, muhtemelen daha çok kez yapmaya devam edersiniz. Destiny 2 ile olan fark, mevcut olanın çeşitliliği ve erişilebilirliğidir.

Eğer Destiny 2’yi oynamak istiyorsanız, şimdi bir şansınız var. Oyun tam fiyatına geri dönmeden önce 18 Kasım’a kadar indirdiğinizden emin olun. İndirmek için burayı ziyaret edebilirsiniz.