Sınırlı Bir Süre için Steam Oyunu Oddworld: Abe’s Oddysee Ücretsiz

Sınırlı Bir Süre için Steam Oyunu Oddworld: Abe’s Oddysee Ücretsiz

Oddworld: Abe’s Oddysee Ücretsiz

Oddworld: Abe's Oddysee Ücretsiz

Bedava oyun ister misin? Eğer öyleyse, şanslısınız çünkü “çok sınırlı bir süre” için Oddworld Inhabitants, 1997 oyunu Oddworld: Abe’s Oddysee‘in fiyatını Steam’de ücretsiz yaptı. Ve bu, sınırlı bir ücretsiz deneme sürümü değildir: ücretsizken alırsanız, sonsuza dek tam oyuna sahip olursunuz. Abe’s Oddysee’i buradan indirebilirsiniz.

Abe’s Oddysee, kölelerin onları öldürmek için ortalamalarını keşfettikten sonra halkını bir isyanda yöneten bir fabrika kölesi hakkında bir yan kaydırma bulmaca platformcu oyunudur. İşiniz düşmanlardan kaçınarak, emniyet yoluna giderken, arkadaşlarınızla birlikte olan Mukodon’lara rehberlik etmektir.

Oddworld: Abe’s Oddysee, ucuz ve sinir bozucu değildir. İyi yapılandırılmış ve zorlu bulmacalarını çözmede çok düşünmeyi gerektiriyor. Abe’s, oyunu akıllı, ilgi çekici ve en iyisi eğlenceli hale getirmek için aksiyon ve bulmaca öğelerini mükemmel bir şekilde dengeleyen ideal bir platformdur. Yaklaşık 25 ila 30 saatlik bir oyunda, ne tür bir şey olursa olsun, yapmanız gereken çok fazla şey var.

Oddworld: Abe’s Oddysee sadece Cuma günü sonuna kadar ücretsiz olacak, o yüzden hemen alın.