Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Acele ederseniz, belki ücretli olan iPhone ve iPad uygulamalarından birkaçını ücretsiz alabilirsiniz. İndirebilmeniz için yedi yeni iOS uygulaması ve oyunu mevcut. Bu anlaşmalar herhangi bir zamanda kaldırılabilir, bu yüzden kesinlikle mümkün olan en kısa sürede çekici görünen her şeyi alın.

1. VShoot – Photoshoots Anytime

1. VShoot – Photoshoots Anytime

Belki sosyal medyada yayınlamak için ya da sadece kendiniz için hiç kaliteli foroğraflarınızın olmasını istediniz mi? Ama onları sizin için çekecek etrafta kimseyi bulamıyor musunuz? Artık bu bir problem olmayacak.

VShoot ile herhangi bir yerde, herhangi birisine uzaktan sanal fotoğraf çekimi yaptırabilirsiniz. Potansiyel fotoğrafçılarınız artık etrafınızdakilerle sınırlı değil, her yerde olabilirler.

VShoot – Photoshoots Anytime İndir

2. 6180 the moon

2. 6180 the moon

6180 the moon benzersiz bir mekanik ile platform oyunudur. Ekranın üstünü ve altını bağlayarak yeni, görünmeyen bir oyun stili sunar. Bu, zevkli bir şekilde uzun atlamalar olan ve ölüme “kayma” korkusu olmayan bir mekaniğe izin verir.

Eşsiz oyuna ek olarak, 6180 the moon benzersiz bir hikaye sunar. Güneş gitmiştir. Ay Güneş’i bulmak için bir yolculuğa çıkar. Yolculuk boyunca tehlikeli parkurlar olacaktır.

6180 the moon İndir

3. EXIF – Editor & Extension

3. EXIF – Editor & Extension

EXIF, fotoğraflarınız ve videolarınız için en güçlü EXIF ve meta veri aracıdır. EXIF ve meta verilerini doğrudan yalnızca Fotoğraflar uygulamasından değil, aynı zamanda herhangi bir üçüncü taraf uygulamasından da görüntüleyebilir ve değiştirebilirsiniz. Daha verimli tarama yapmak isteyenler için, aynı zamanda güçlü fotoğraf tarayıcılarını da destekler.

Heic, jpg, png ve gif dahil olmak üzere tüm resim formatlarını, aynı zamanda videoyu destekler.

EXIF – Editor & Extension İndir

4. Tiny Dentist

4. Tiny Dentist

Hiç diş hekiminizle yer değiştirmek istediniz mi? Bu Tiny Dentist ile mümkün. iPhone/iPad’inizi dişçi ofisine çevirin. Dişçilik aletleri ve tedavileri hakkında bilgi edinin ve onlarca hastanın dişlerini sağlıklı ve güzel görünmesini sağlayın.

Tiny Dentist İndir

5. Depello – color splash photos

5. Depello – color splash photos

Süper hızlı ve süper kolay. Parmağınızla boyamaya gerek yok. Yapmanız gereken tek şey vurgulamak istediğiniz renge dokunmak. Depello, sadece bir dokunuşla çarpıcı ve etkili gri tonlamalı görüntüler oluşturmayı mümkün kılar.

Depello, görüntülerinizi ve fotoğraflarınızı siyah beyaza dönüştüren, ancak en yeni bilgisayar vizyon algoritmalarını kullanarak seçtiğiniz bir rengi koruyan ve vurgulayan bir fotoğraf düzenleme aracıdır.

Depello – color splash photos İndir

6. Trader’s Way

6. Trader's Way

Trader’s Way, borsa iniş ve çıkışlarıyla tanıştığınız zihinsel bir oyundur. Ticaret becerilerinizde ustalaşmanıza ve hisse senedi fiyatlarını avantajınıza ve rakiplerinizin dezavantajına göre manipüle etmede stratejiyi nasıl kullanacağınızı pratik yapmanıza olanak sağlayacaktır.

Trader’s Way İndir

7. TD Saga-Tower Defense Games

7. TD Saga-Tower Defense Games

Savaşa hazırlanın! Karanlık Lordların ordusu kristal tapınağı istila etmek üzere!

Lightsaber Savaşçısı, Demir Şövalye, Ejderha Savaşçısı, Okçu, Keskin Nişancı, Beyaz Mage, Haberci, Sihirbaz, Ejderha Mage, Avcı vb. eşsiz yeteneklere sahip çeşitli Muhafızlar emirlerinizi bekliyor. Koruyucuları kiralayın ve kristali savunun.

TD Quest, RTS elemanları, TD kuralları ve bir MMO tarzı savaş sistemini içerir. Savaşta oyuncular, düşmanlarla yüzleşmek veya düşman saldırılarını engellemek için ön sıra karakterlerini kullanabilirken, arka sıra karakterleri hasar, kontrol, iyileştirme ve benzeri rolleri üstlenir. Bir oyuncu muharebe durumuna göre arka karakterlerin işlerini değiştirebilir ve kristali korumalıdır.

TD Saga-Tower Defense Games İndir