Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Kısa Süreliğine Ücretsiz 8 iPhone Uygulaması

Ücretli olan bu iPhone ve iPad uygulamaları geliştiricileri tarafından bazı zaman aralıklarında ücretsiz olarak sunulur. Bu uygulamların ne kadar süreliğine ücretsiz kalacakları belli değildir. Tamamen geliştiricinin kararına kalmış bir durum. Eğer bu uygulamaları istiyorsanız biraz acele etmelisiniz. İşte ücretsiz iPhone uyugulamaları.

1. PictaGram: Save All Your Pics

1. PictaGram: Save All Your Pics

Instagramdan çektiğiniz resimleri veya sosyal medyada paylaştığınız, sildiğiniz ve bu resimlerle karşılaşıncaya kadar unuttuğunuz resimleri kaydetmek istediniz mi? İşte PictaGram bunu yapar.

PictaGram: Save All Your Pics İndir

2. OrasisHD

2. OrasisHD

OrasisHD tek çekimli bir HDR uygulamasıdır. Tek bir görüntü alır ve fotoğrafın çekildiği anda gözlerin manzarayı algılayış biçimini simüle ederek iyi pozlanmış, doğal görünümlü bir fotoğrafa dönüştürür. On yıllık bir akademik araştırmaya dayanan OrasisHD, tescilli bir görüntü işleme algoritması kullanmaktadır: koyu ve parlak görüntü bölgeleri, daha önce görünmeyen bilgileri açığa çıkararak geliştirilmiştir.

OrasisHD İndir

3. Contacts Journal CRM

3. Contacts Journal CRM

Contacts Journal CRM, iş ve kişisel ilişkilerinizi dönüştürecek güçlü bir araçtır: önemli toplantıların notlarını kaydedin, takipleri ayarlayın, özel alanlar oluşturun ve kişilerinizin her birine önemli belgeler ekleyin. Nerede olursanız olun ilişki geçmişinizi sizinle birlikte taşıyın. iPhone, iPad ve Mac’te mevcut.

Contacts Journal CRM İndir

4. Color EMOJI

4. Color EMOJI

Color Emoji, çocuklar ve yetişkinler için eğlenceli yeni bir uygulama. Emojiyi boyamak için sınırsız renkler kullanın. Renk terapisinin endişe ve günlük strese yardımcı olduğu kanıtlanmıştır. Son görüntü, sosyal medya ile kolayca paylaşılabilir veya kamera rulosuna kaydedilebilir.

Color EMOJI İndir

5. AR+Brush

5. AR+Brush

AR+Brush ARKit teknolojisine dayalı inanılmaz bir AR uygulamasıdır. Gerçek alanda bir şey çizmek için kullanabilirsiniz. Bir şans verip deneyin. Ne kadar şaşırtıcı olduğunu görebilirsiniz. Diğer AR ile ilgili uygulamaları denemek isterseniz, firmanın yaptığı diğer uygulamaları deneyebilirsiniz.

AR+Brush İndir

6. Translate 3 for Safari

6. Translate 3 for Safari

Uygulama, Safari uygulamasının tüm web sayfasını çeviren ve sesli olarak konuşan bir Safari uzantısıdır. Safari’nin web sayfalarını yüksek sesle tercüme etmek ve konuşmak için bir uygulamanızın olması gerekir. Bunu kullanabilirsiniz.

Translate 3 for Safari İndir

7. InstaEmoji

7. InstaEmoji

Sevimli emoji çıkartmaları mı arıyorsunuz? InstaEmoji, fotoğrafınıza emoji çıkartmaları eklemenizi sağlar. Bu uygulamayı arkadaşınızın yüzünü, ilginç ve kullanışlı bir uygulamayı kapsayacak şekilde kullanabilirsiniz. Çeşitli Emoji çıkartmaları kullanarak muhteşem resimler oluşturun, Emoji ile Etiket ekleyin.

InstaEmoji İndir

8. Font Keyboard

8. Font Keyboard

Adından da anlaşılacağı üzere klavye font uygulamasıdır. Bir çok font mevcuttur. Her yerde 100’den fazla harika yazı tipini kullanabilirsiniz. Facebook, Twitter, Whatsapp, Kik, Instagram, iMessage, Viber vb. her yerde kullanılabilir.

Font Keyboard İndir