Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz Steam Oyunu

Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz Steam Oyunu

Crusader Kings 2 Ücretsiz

Crusader Kings 2 Ücretsiz

Övülen strateji oyunu Crusader Kings 2 şu anda sınırlı bir süre için Steam’de ücretsizdir. Ama bu tam olarak, “hafta sonu ücretsiz oyun” türü değil. Şimdi indirirseniz, onu sonsuza dek oynayabileceksiniz.

Bu iyi bir şeydir, çünkü Crusader Kings 2 müthiş bir oyun. 2012’de piyasaya sürülen bu renkli oyun sizi Orta Çağ’da bir Avrupa krallığından sorumlu tutuyor ve gücünüzü istediğiniz şekilde genişletmenizi istiyor. Savaş taktikleri, diplomasi, entrika veya her üçünün bir kombinasyonunu kullanarak konumunuzu ilerletebilirsiniz.

1066 ile 1337 arasında bir başlangıç noktası seçtikten sonra, Kutsal Roma İmparatorluğu’nun hükümdarlığından herhangi bir devlet başkanı, daha büyük bir ulus tarafından emilen uzun bir bölgenin kralı olarak oynarsınız. Her birinin avantajları ve dezavantajları vardır: güçlü bir imparatorluğun seçilmesi size daha fazla askeri ve mali kaynak sağlar, ama aynı zamanda sizi her zaman kendi emrinizle uyumlu olmayan baronlar, dükler ve muhasebeyle birleştirir. 

Ayrıca aile üyelerinize de dikkat etmeniz gerekiyor, çünkü bu çok nesilli bir meseledir. Bir lider kovayı tekmeledikten sonra, varisi tahtın kontrolüne alırsın. Akılda tutulması gereken pek çok şey varsa, Crusader Kings II kafanızı karıştırmak için biraz zaman ayırabilecek karmaşık bir oyundur. Ama Crusader Kings 2, geçmişiteki küçük bir adımı yeniden yazmak için mutlak bir zevk haline getirir.

Yıllar boyunca bir dizi genişletme yayınlandı, ancak ücretsiz indirmeye dahil edilmiyorlar. Eğer etrafta dolaşırsanız, bazı Game of Thrones modlarını bile bulabilirsiniz. Yine de, bedavaya daha iyi bir oyun bulamazsınız. Anlaşmanın ne zaman biteceği belli değil, bu yüzden Crusader Kings II’yi şimdi Steam’den ücretsiz olarak alın.

Kaynak: 1