Sniper Elite 4: Deathstorm DLC Bölüm 3 Obliteration Modu İle Beraber Yolda!

Sniper Elite 4: Deathstorm DLC Bölüm 3 Obliteration Modu İle Beraber Yolda!

Bir Çok Yeniliğe Hazır Mısınız?

Deathstorm – Obliteration, büyük olasılıkla tüm zamanların en mükemmel video oyunu unvanı.. Ayrıca, geliştirici Rebellion’un bugün ilki Mart ayında çıkmış olan Sniper Elite 4 DLC kampanyasındaki üçüncü ve son bölümün 18 Temmuz’da geleceğini bilmekte çok hoş. DLC, elit keskin nişancı Karl Fairburne’in en son şeytani Nazi komplosunu durdurma görevini ve yeni çok oyunculu karakterleri, haritaları ve bir “Authentic Plus” zorluk seviyesini içermekte.

Büyük final, tarifsiz kötü Deathstorm silahının geliştirildiği Almanya’nın göbeğinde, Steigerloch’un küçük kasabasında gerçekleşir. Rebellion, “Sıkı bir şekilde korunan yeraltı kompleksinin, durgun kasabanın tepe kilisesinin altında gizli olduğunu söyleniyor ve şüpheli araç aktivitesi Nazilerin büyük bir planlama yaptığını gösteriyor. Elit ajan Karl Fairburne’ün, tesisi etkisiz hale getirmek ve Deathstorm’u ebediyen yoketmesi için tüm yeteneklerini kullanmalıdır.” dedi.

Rebellion: ”Heyecan dolu masalıyla birlikte DLC, oyunculara çok oyunculu altı yeni Mihver karakteri, yeni elit sıralamaları (50’den 250’ye kadar çıkabilen), yeni iki harita, seçilebilir kapsamlı dürbün ağı, yeni “acımasız düşmanlara ve daha az görüntüleme yardımcısına” sahip olan Authentic Plus zorluk modunu sunacak. Bu, Herkül’e meydan okuma gibi bir şey olacak ve son olarak ilgilenen oyuncular, kazanmak için iki yeni kupa ve başarıyı da DLC’de bulacak.”dedi.