SnowRunner Toplamda Bir Milyon Kopya Sattı

SnowRunner Toplamda Bir Milyon Kopya Sattı

 GTA 5 ve Civilization VI gibi oyunları ücretsiz yapan ve haftada bir oyunu ücretsiz sunmaya çalışan dünyanın en büyük çevrimiçi oyun platformu Epic Games'te satışa sunulan SnowRunner, 3 haftada toplamda bir milyon kopya satmayı başardı. 

 Saber Interactive tarafından geliştirlen SnowRunner, bu yıl 28 Nisan'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için Focus Home Interactive tarafından yayınlanarak piyasaya sunuldu. Geliştirici şirket oyun çıkış yaptıktan 3 hafta sonra toplamda bir milyon sattış yaptığını açıkladı. İlginin bu kadar çok olacağını tahmin edemeyen oyunun geliştiricileri gayet memnun. 

 Rusya ve ABD'nin engebeli topraklarını arşınlayacağımız bu oyunda zorlu yollara dayanıklı birbirinden güçlü 40 farklı araç bulunuyor. Yüksek kayalıklar ve derin sulardan oluşan detaylar oldukça dikkat çekiyor. Ayrıca edindiğimiz araçları kendimize has özelleştirebilme imkanımızda var. Kariyer modu ve multiplayer modu olan  SnowRunner'da birçok görev sizleri bekliyor.

 Simülasyon oyunları arasında oldukça gerçekçi mekanikleri sahip olan SnowRunner, Epic Games üzerinden normal sürümü 160 TL'ye satışa sunuluyor. Premium sürümü almak isteyen oyunseverler için oyunun geliştiricileri 240 TL gibi bir fiyat belirlemiş durumda.