Sony, Epic Games Store Üzerinden PC’de ReadySet Heroes Oyununu Yayınlayacak

Sony, Epic Games Store Üzerinden PC’de ReadySet Heroes Oyununu Yayınlayacak

ReadySet Heroes Epic Games Store’da Yayınlanacak

ReadySet Heroes Epic Games Store'da Yayınlanacak

Sevimli ve renkli parti oyunu ReadySet Heroes‘u oluşturan Developer Robot Entertainment, PlayStation oyununu Epic Games Store‘a getiriyor. Yayıncısı ise Sony Interactive Entertainment.

ReadySet Heroes’un Epic Games Store sayfası Twitter’da belirtildi. 20 $ karşılığında satılacak ve 30 Eylül’de beklenen bir sürümle şimdi ön sipariş vermeye hazır. Aynı fiyat ve çıkış tarihini bildiren PlayStation Store‘da ön sipariş vermek, size özel bir tema, 10 avatar, bir PlayStation crownu, oyuncu skini ve dijital müziği sunacak. Epic Games Store’un ön sipariş verenlere herhangi bir bonus sunup sunmayacağı belli değil.

Sony, PlayStation olmayan bir platform için ilk defa oyun yayınlamış olacak. Daybreak Game Company olarak bilinen ve artık Sony Interactive Entertainment’ın bir yan kuruluşu olmayan Sony Online Entertainment, EverQuest serisini, PlanetSide serisini ve DC Universe Online’ı yayınladı. DCUO hariç hepsi büyük ölçüde PC oyunu. Sony aynı zamanda Android ve iOS üzerinden indirilebilen ücretsiz oynanabilir platformlardan Uncharted: Fortune Hunter’dan da sorumluydu.

Mayıs ayında Sony’nin State of Play’inde ortaya çıkan ReadySet Heroes, dörtlü çok oyunculu bir izometrik zindan crawlerdır. İlk kazanan, hepsinin bir araya geldiği bir galibiyetle karşı karşıya kalacak şekilde iki takım, canavarlarla dolu bir zindanda yarışıyor.