Splatoon 2 Cadılar Bayramı Etkinliği

Splatoon 2 Cadılar Bayramı Etkinliği

Splatoon 2 Cadılar Bayramı

Splatoon 2 Cadılar Bayramı

Nintendo, Splatoon 2 için her ay düzenli olarak oyunun Temmuz 2017’de yayınlanmasından bu yana Splatfest etkinlikleri düzenliyor. Ancak bu ayki etkinlik diğerlerinden biraz farklı olacak. Şirket yakında Halloween’den ilham alan Splatfest, temalı sahne dekorları ve bazı yeni Cadılar Bayramı donanımlarını kapsayan özel bir küresel etkinlik olan Splatoween’i başlatıyor.

Genellikle sadece 24 saat süren çoğu Splatfest’in aksine, bu ayın etkinliği, 19 Ekim’den itibaren başlayıp, 21 Ekim’de sona erecektir. Her zamanki gibi, oyuncular iki takımdan birine katılmalı ve Turf Wars’a katılarak kendi tarafları adına savaşmak zorundadır. Bu sefer iki seçenek mevcuttur: Takım Trick veya Takım Treat.

Cadılar Bayramı temasına uygun olarak Inkopolis, Splatfest süresince Cadılar Bayramı süslemeleri ile süslenecektir. Inkopolis Meydanı’nda asılı duran karakterler kostümler giymiş olacak ve Cadılar Bayramı esinli grafitileri sahnelerin etrafında gezdirecek. Görsellere göz atabilirsiniz.

Son olarak, Nintendo oyuna dört farklı Cadılar Bayramı şapka parçası ekliyor: Kyonshi Hat, Li’l Devil Horns, Hokey Maskesi ve özellikle şık Anglerfish Maskesi. Splattoween sırasında aldığınız takım tişörünün aksine, etkinlik bittikten sonra iade edilmesi gerekenler, Splatoween bittiğinde bile sizde kalacaktır.

Bu maskeleri oyun içi mağazadan satın alamayacaksınız; daha doğrusu, onları Nintendo Switch News uygulaması aracılığıyla alacaksınız. Splatoon 2 News kanalını takip ederseniz, yakında maskeler hakkında bir makale göreceksiniz. Makalenin sonuna doğru Splatoon 2’yi başlatmak için bir seçenek olacak; tıklayın ve yeni donanım talep edin. Splatoon 2‘nin fiziksel bir kopyasına sahipseniz, haber makalesi aracılığıyla başlatmak için oyun kartının takılı olması gerekir.

Bu hafta Nintendo, Splatoon 2’nin 4.1 güncellemesini yayınladı. Mevcut silahlara çeşitli ince ayarlarla birlikte, Skipper Pavilion adlı oyuna yepyeni bir Japon tarzı sahne kattı. Ayrıca bazı yeni Fizzy Bomb subweapon ve Booyah Bomb özel ile gelen bazı Kensa Koleksiyon silahları da ekledi. Nintendo’nun web sitesinde güncelleme için yama notlarını bulabilirsiniz.