Star Wars 8, Kaptan Phasma’ya yeni mızrak benzeri bir silah verecek.

Star Wars 8, Kaptan Phasma’ya yeni mızrak benzeri bir silah verecek.

Hikayeyi önceden bilmiyorsanız Star Wars’ın Yüzbaşı Phasma’sı temelde var, çünkü The Force Awakens’in kostüm tasarımcısı bir Stormtrooper’ın gümüş giymesinin “harika” olacağını düşünüyordu., oyuncaklarında gerçekten güzel görünüyor ve sanırım The Last Jedi’de olduğundan daha cool görünecek.

Making Star Wars’a göre, Phasma, The Last Jedi’de yeni bir mızrak veya asaya benzer bir silahı var. Web sitesinin kaynağı, ona “katil gibi görünüyor ” diyor, ancak fotoğraf, konsept sanatı veya neye benzediğini gösteren herhangi bir şey yok. Tahmin edecek olursak, İmparator Kraliyet Muhafızlarının Jedi Dönüşü’nde ve diğer genişletilmiş evren materyalinde göründüğü gibi görünebilir.

Fakat Phasma, TFA olayları sırasında çok titiz bir şekilde rezil edilmiş, İlk Düzen’den değilmiş de parke taşıyla döşenmiş gibi. Rian Johnson’ın yönettiği Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Laura Dern, Mark Hamill, Adam Driver, Gwendoline Christie ve Benicio del Toro’nun oynadığı Star Wars: The Last Jedi, 15 Aralık 2017’de beyaz perdeye geliyor.