Star Wars Battlefront 2 yayın tarihi onaylandı, ilk fragmanı burdan izle!

Star Wars Battlefront 2 yayın tarihi onaylandı, ilk fragmanı burdan izle!

Star Wars Battlefront 2, 17 Kasım 2017’de PC’ye geliyor ve oyunun resmi web sitesi de doğruluyor. Yıldız Savaşları Kutlamasında ayrıca bir tanıtıcı video da gösterildi ve tek kişilik oyun modu ile bir kaç klasik karakter gösterildi.

Hikaye modu, yeryüzünde ve uzayda aynı derecede ölümcül İmparatorluk özel kuvvetler birimi” olarak adlandırılan Inferno Squad’ın komutanı Iden Versio’yu izliyor. Ayrıca hikaye, “Star Wars’un en büyük karakterlerinden çoğunu” içermekte ve 30 yıl boyunca uzanıyor.

Çok oyunculu oyun, 40 oyuncuya kadar olan savaşlar için tüm zamanların yer ve karakterlerini içerecek. Çok geniş bir yelpazede kara ve hava araçlarında da pilotluk yapabileceğimizi söylüyorlar. Uzay savaşları da bu yeni Battlefront serisinde yer alacak. İlk oyunda eksik olan Star Wars Battlefront 2, 24 oyuncuya kadar galaksiler arası köpekbalığı savaşı oynayacak.

İkonik karakterlere gelince, Luke Skywalker, Darth Sidious, Darth Maul, Yoda, Kylo Ren ve Rey var. Ön sipariş, Adam Driver’ın öfkeli çocuk gözlerini ve etkileyici kıllı saçlarını görebilmeniz için, Kylo Ren ve Rey’in eski, kask içermeyen versiyonunu içeren farklı görünümlerini de beraberinde getirmekte. Oyun DICE’ın lansmanda hafif bir oyun olmasına ve biraz basit olmasına rağmen, neredeyse filmler kadar iyi görülen devasa duygusal savaşlar sözü verdiği ilk oyundan yaklaşık 2 yıl sonra çıkıyor.

Ayrıca, Battlefront 1 ve son Mass Effect Andromeda’da da olan EA Origin Access servisi aracılığıyla oyuna biraz daha erken erişebileceksiniz.

Tüm bu duyurunun en hayal kırıklığı haberi, bölünmüş ekran kooperatifinin yalnızca konsollarda bulunmaya devam edeceği maalesef. EA ve DICE’ın neden bu kararı vermeyi sürdürdüklerini anlamak gerçekten zor. Umarım bu lansmana göre değişir, ancak pek umutta bağlamayalım.