Steam Fiyatı 12 TL Olan Oyun, Epic Games Store’da Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam Fiyatı 12 TL Olan Oyun, Epic Games Store’da Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

  Epic Game Store ücretsiz olarak sunduğu oyunlarda bugün Steam’de 12 ₺ olan TowerFall Ascension’u oyun severler için ücretsiz hale getirmiş durumda. Oyun tepeden bakış açısına sahip, eski zamanları hatırlatan ve eğlenceli sayılabilecek bir oyun. Yılbaşında arkadaşınızla eğlenceli zaman geçirmek istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamanız gerek. Hızlı ve eğlenceli oyunlardan biri olan TowerFall Ascension Epic Games’in oyun severlere hediyesi.

  TowerFall Ascension nasıl bir oyun ve sistem gereksinimleri neler gelin hep birlikte buna bakalım.

TowerFall Trailer

– Oyun türü: 2D dövüş, platform
– Boyut: 400 MB
– Steam değerlendirmesi: Son derece olumlu
– Normal fiyatı: 12 TL
– 21.12.2019 saat 19.00’a kadar ücretsiz olarak Epic Games Store’da

  Tepeden bakış açısına sahip olan oyun eski zamanlardaki platform oyunlarını hatırlatıyor. Oldukça eğlenceli ve eski zamanları hatırlatan bir oyun arıyorsanız bu oyunu kaçırmayın derim. Eski zamanlarda aynı ekrana bakıp karşılıklı mücadele içerisinde geçen oyunları neredeyse çoğumuz oynamışızdır. TowerFall Ascension da okçuluk temelli 2 boyutlu bir savaş oyunu. Oyunu 4 oyuncuya kadar destek veriyor. Yönlendirdiğiniz kahramanınızı güçlendirmek istiyorsanız okları havada yakalayıp ganimetleri bulmaya çalışmalısınız. Oyun oldukça basit ve eğlenceli.

  TowerFall Ascension’ı oynamak isteyen oyun severler düşük sistemli bir bilgisayarda rahatça oynayabilirler. Peki oyunun minimum sistem gereksinimleri ne? Gelin birlikte bakalım.

MİNİMUM

  • İşletim Sistemi: Windows Vista ya da daha yeni
  • İşlemci: Intel Core i3 M380
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Intel HD 4000
  • DirectX: Sürüm 10
  • Depolama: 400 MB kullanılabilir alan