Steam Fiyatı 15 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam Fiyatı 15 TL Olan Oyun Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu

Indiegala, normal fiyatı 15 TL olan klasik şehir kurma oyun olarak bahsedebileceğimiz BalanCity adındaki oyun Steam'de kısa süreliğine ücretsiz hale geldi. Ülkemizinde gündeminde olan ve günden güne vaka sayılarının artış gösterdiği Corona virüsü nedeniyle okulların bir süre tatil olmasının ardından bütün öğrencilerin evde kalması ve mümkün olmadığı sürece evden dışarı çıkmamaları yetkililer tarafından söylendi.

Bu tatili fırsat bilen öğrenciler bilgisayar başında daha çok vakit geçirecek ve bizlerde öğrencilerin bu tatilde keyifli vakit geçirebilmeleri için fırsatlar ve indirimler haberimizde bugün Steam'de normal fiyatı 15 TL olan ve şimdilik ücretsiz hale gelen BalanCity adındaki şehir kurmaya yönelik bir oyun ücretsiz hale geldi. 

Şehir kurmaya yönelik bir oyun olan BalanCity, diğer klasik şehir kurma oyunlarından biraz farklı olup şehir bir terazinin üzerine kuruluyor. Oyunun en önemli amacı en büyük binayı yapmaya çalışırken bir taraftanda teraziyi dengede tutmaya çalışmak olacak. Aynız zamanda şehir binalarının elektiriğini sağlamak, havayı temiz tutmak, ve şehirdeki insanları mutlu etmeyi sağlayarak şehrinizi büyütmeye çalışacaksınız. 

Bu oyuna sahip olabilmek için öncelikle Indiegala'ya üye olmalısınız. Üyeliğinizi Google ya da Facebook hesaplarınızla gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz e-posta hesabınız ile de manuel üyelik oluşturabilrsiniz. Hesabınızı oluşturduktan sonra oyunun ana sayafsına tekrardan girerek oyuna erişebilirsiniz. 

Oyunu ücertsiz olarak edinebilmek için yapmanız gerekenler:

Öncelikle https://freebies.indiegala.com/balancity/?utm_source bu linke tıklayarak biraz aşağıda bulunan “Kütüphanenize Ekleyin” butonuna tıklamalısınız. Daha sonra açılan pencereden Indiegala'ya üye olmalısınız. Google ya da Facebook adresinizle üye olabilirsiniz dilerseniz e-postanız ile manuel olarak giriş yapabilirsiniz. Daha sonra tekrardan https://freebies.indiegala.com/balancity/?utm_source bu linke tıkladığınızda “Kütüphanenize Ekleyin” kısmı “Kütüphanenize Gidin” olarak değişecek. “Kütüphanenize Gidin” butonuna tıkladığınız zaman Indiegala sayfasına yönlendirileceksiniz oradan “Vitrin Kütüphanesi” bölümüne tıkladığınız zaman BalanCity'nin eklendiğiniz göreceksiniz. Tıklayıp indirdikten sonra kurulum işlemlerinin ardından oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.