Steam Oyunu Insurgency Ücretsiz

Steam Oyunu Insurgency Ücretsiz

Insurgency Ücretsiz

Insurgency Ücretsiz

Video oyun dünyasının fırsatlar tarafında sık sık olduğu gibi, bir PC oyuncusu olmak için iyi bir zaman. Şu anda Steam’e gidip Insurgency ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ama acele etmelisiniz, sadece 15 Ağustos’a kadar ücretsizdir. Oyunu tam fiyatına dönmeden önce alırsanız, tamamen sizin olur ve sonsuza dek oynayabilirsiniz. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

Aslen 2014 yılında çıkan Insurgency, gerçekçiliği amaçlayan çevrimiçi bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Bulunduğunuz yeri veya düşmanların nerede olduğunu takip etmek için size bir harita veya radar vermez. Ölüm hızlıdır, çünkü oyuncular aşağı inmeden önce sadece bir veya iki mermi alabilirler.

Bir sınıf sistemi size ve takım arkadaşlarınıza çok yönlü bir takım oluşturmanıza yardımcı olur. Savaşlar 16’ya karşı 16’dır. Kendi başınıza çok savunmasız olduğunuzdan, başarı genellikle takım çalışmasına dayanır. Oyunun soyulmuş yapısı savaşları daha yoğun hissetmesini sağlıyor çünkü çevrenize daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

Çatışmalar ve uçan cisimlerle dolu yoğun taktik karşılaşmalar, Insurgency’nin daha az etkileyici görsel tasarımının ötesine geçmeyi kolaylaştıracak kadar heyecan vericidir. Takım dinamik ve benzersiz kadro sistemi, karışıma farklı bir şey enjekte ederek, iyi görünüşleri kanıtlayan kooperatif öldürme emilimi eşleşmesinin ardından her şeyi sunuyor.