Steam’de Killing Floor 2 Oyununu Ücretsiz İndirin

Steam’de Killing Floor 2 Oyununu Ücretsiz İndirin

Killing Floor 2 Ücretsiz

Killing Floor 2 Ücretsiz

Tripwire Interactive’in birinci şahıs nişancısı Killing Floor 2, 25 Haziran Salı gününe kadar Steam‘de ücretsiz oynanıyor. Ücretsiz hafta sonu, 31 Temmuz’a kadar sürecek olan yeni bir mod, harita ve silahlar ekleyen bu yazın Back & Kickin’ Brass etkinliğini başlatıyor.

Genellikle Steam ücretsiz hafta sonu oyunlarında olduğu gibi, oyunu seviyorsanız ve oynamaya devam etmek istiyorsanız, hafta sonu bittikten sonra kütüphanenizde tutmak için % 67 indirimden yararlanarak yaptığınız tüm gelişmeleri koruyabilirsiniz.

Back & Kickin ‘Brass, Objective adındaki yeni bir oyun modunu ekliyor. Burada oyuncuların düşman dalgalarını yenmesi ve aynı zamanda bir nesneyi harita üzerinde bir noktadan diğerine teslim etmek gibi belirli hedefleri tamamlamaları gerekiyor. Ayrıca, Survival, Weekly, Endless ve yeni Objective oyun modları ile uyumlu olan Steam Fortress ile patlayan zıpkınları fırlatan Seal Squealer gibi yeni silahlar da ekliyor.

İlk kez 2016 yılında piyasaya sürülen Killing Floor 2, çılgın bir bilim adamının Birleşik Krallık’a klon asker ordusunu gönderdiği ilk oyunun hikâyesini seçer. Bu oyunun olaylarından birkaç ay sonra, Zeds vebası dünyaya yayıldı ve küresel kaosa yol açtı. Aksiyonun çoğu, genellikle bir patronla sonuçlanan, düşman dalgalarının üstesinden gelmeyi içerir.

Killing Floor 2 İndir