Steam’den Ücretsiz PC Oyunu Alın – Oyunu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Steam’den Ücretsiz PC Oyunu Alın – Oyunu Ücretsiz İndirmek için Tıklayın

Orwell Keeping an Eye on You Ücretsiz

Orwell Keeping an Eye on You Ücretsiz

İşte bedava oyun oynamayı sevenler için iyi bir haber: Şu anda Steam’de ücretsiz oyun indirebilir ve sonsuza kadar oynamaya devam edebilirsiniz. Oyun, Orwell: Keeping an Eye on You’dur ve bu sadece bugün için ücretsizdir. Hesabınıza buradan ekleyebilirsiniz.

Adından da anlaşılacağı gibi, Orwell: Keeping an Eye on You, George Orwell’in klasik romanı 1984’te tasvir edilene benzer bir gözetim durumundadır. Otoriter hükümet olarak adlandırılan Party, vatandaşların sosyal medya gönderilerini, özel iletişimini ve diğer bilgileri izleyen Orwell adlı bir gözetim sistemi oluşturdu. Şüpheli bir şey bulmak için insanların verilerini incelemekle görevlendirilmiş bir hükümet çalışanı olarak oynuyorsunuz.

İşin ilk gününde bir parkta bir bomba patlar, bu yüzden kimin sorumlu olduğunu bulmaya çalışırsınız. Bunu yaparken, insanların blog yayınlarına, banka hesaplarına, e-postalara ve diğer verilere bakmak için Orwell’i kullanırsınız. Oyun epizodik, bu yüzden hikaye beş bölümden devam ediyor.

Orwell, işinizin kirliliğinin içeri girmesine rağmen, geri çekilmesi zor bir deneyimdir. Karmaşık ve ilgi çekici bir hikayeyi anlatmak için basit mekanikleri kullanır. Bu, seçimlerinizin önemli olduğu ve bittiğinde yankılarının sizi düşündüreceği bir oyundur.

Bir devam oyunu olan Orwell: Ignorance is Strength de bu yılın başlarında piyasaya çıktı. 8 Ekim’e kadar % 40 indirimli ($6/£4.31) satın alabilirsiniz.