SteelSeries Kablosuz Oyun Faresi Rival 650 ile Zafere Doğru

SteelSeries Kablosuz Oyun Faresi Rival 650 ile Zafere Doğru

Oyun dünyasına en fazla katkıda bulunan bilgisayar çevre birimleri şirketi SteelSeries, Rival serisinin en iddialı oyun farelerinden biri olan Rival 650 ile iddiasını korumaya devam ediyor. Rival 650 oyunculara sağladığı kesintisiz ve kablosuz teknoloji ile birçok kişinin ilk tercihi oluyor.

SteelSeries’in gözde ekipmanların biri olan Rival 650, gelişmiş gecikmesiz kablosuz sistemi ile en yoğun oyun maceralarında bile eşsiz performans sağlamak için 1000Hz tazeleme hızı, 1ms gecikme, 24 saat pil ömrü özellikleri ile rakiplerine meydan okuyor. Kablosuz ekipmanlarda oyuncuları en çok düşündüren şarj konusunda ise olağanüstü hızıyla kullanıcılara 15 dakikalık şarj süresiyle 10 saatten fazla oyun oynama imkanı sunuyor. Oyuncular en heyecanlı maçlarında oyun farelerinin şarjı biter diye endişelenmeyecekler. Oyun keyfini Rival 650’nin kesintisiz bağlantısı ile sürdürün!

Sadece kesintisiz bağlantı konusunda değil aynı zamanda tasarım konusunda da dayanıklı Rival 650’yi en iyi dengenizi sağlamak için oyun stilinize ve fare tutuş şeklinize göre 256 farklı ağırlık kombinasyonuyla ağırlık merkezinizi ayarlayın. Sağ ve sol ya panellerin çıkartılabilir özelliği ise 4 gram ağırlığında bulunan sekiz adet ağırlıklı birimini kolay ve güvenli olarak yerleştirmenizi sağlar.

Rival 650 Sıfır İvme ve Sıfır İzleme Hatası ile Kazanılan Zaferler

Rival 650 ile yaşayacağınız deneyimde her hamlenizde oyun farenizin imleç konumlaması en doğru şekilde ve hatasız olacak. En önemli mücadelelerinizde bile sizi zafere taşıyacak bu oyun faresi, TrueMove3 teknolojisi ile geçmişten bu yana gelen tüm oyun sensörlerini bir kenara atarak yeni standardı belirliyor. Bu teknoloji ile sizinle sıfır ivmelenme, sıfır izleme ve gecikme her an elinizin altında! En düşük lift off tespit mesafesi olan 0.5mm’nın sağladığı olağanüstü isabet imkanıyla daha fazla kontrol, daha hızlı hamlelere sahip olun.

SteelSeries ürünlerinin en vazgeçilmez ve çekici yanlarından biri olan RGB aydınlatma ise farenin ayrıntılı tasarımını ön plana çıkartmak için mükemmel bir detay oluyor. Oyuncular SteelSeries Engine programı sayesinde istedikleri renklerle oyun ekipmanlarının tasarımını belirlemeye devam ediyor. Üst düzey teknoloji hizmeti veren marka, programı ile aynı zamanda oyuncuların da bu tarz küçük dokunuşlar yapmasını sağlıyor.