SteelSeries Sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası Kayıtları Başladı

SteelSeries Sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası Kayıtları Başladı

SteelSeries sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvasının kayıtları başladı! İşte detaylar…

Oyun ve espor dünyasının lider markası SteelSeries sponsorluğundaki turnuvalar 2021 yılında oyuncuları bir araya getirmeye devam ediyor. Sıradaki turnuva ise Corporate Esports League tarafından üniversite takımlarına özel düzenlenen SteelSeries Sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası olacak. Turnuvaya katılmak isteyen üniversiteliler 24 – 28 Şubat arasında kayıt olabilecekler.

Üniversiteliler arasında gerçekleşecek olan SteelSeries sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası’na toplamda 32 takım olmak üzere 160 oyuncu katılacak. Her dakikası rekabet dolu olacak olan bu turnuvada her takım 5 kişi olacak. Ödüllü espor turnuvasında karşılaşmalar bir gün eleme, bir gün yarı final ve bir gün final olmak üzere 3 günde gerçekleşecek. CS:GO oyun deneyimini turnuvaya taşımak isteyen üniversiteliler takımlarıyla birlikte 24 – 28 Şubat tarihleri arasında turnuvaya başvurabilecek.

Sadece üniversite öğrencilerinin oluşturacağı takımlar SteelSeries sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası’nda yer alabilecek, bilgilerini hatasız ve eksiksiz bir şekilde gönderen ilk 32 takım turnuvaya kayıt olmuş sayılacak. Turnuvaya kayıt olan takımlar, 28 Şubat Pazar günü GIT Esports sitesinin en altında bulunan Turnuva Ağacı’ndan ve SteelSeries sosyal medya hesaplarından açıklanacak.

Hız Kesmeyen Mücadelenin Büyük Finali 3 Mart’ta!

SteelSeries Sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası’nda mücadele etmeye hak kazanan üniversite takımları 1 – 3 Mart tarihleri arasında rakipleriyle karşı karşıya gelecek. Faceit platformu üzerinden oynanacak maçlarda takımlar kademeli olarak 1 Mart tarihinde eleme karşılaşmaları oynayacak. 2 Mart tarihinde yarı finalde rakiplerini geride bırakarak sona kalan 2 takım ise 3 Mart günü finalde mücadele etme hakkı kazanacak.

1 Mart tarihinde gerçekleşecek olan eleme maçlarında her takım 1 maç üzerinden değerlendirilirken, 2 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yarı final maçlarına yükselen 4 takım BO3 üzerinden değerlendirilecek. Son olarak SteelSeries Sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası’nın şampiyonunun belirleneceği büyük gün 3 Mart’ta son ikiye kalan takımlar BO5 üzerinden birbirleriyle rekabet edecek. 2 Mart saat 18:00’de yarı final, 3 Mart saat 17:00’de gerçekleşecek final maçları, CEL Twitch kanalı ve SteelSeries YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak.

SteelSeries Sponsorluğundaki Faceit Collegiate Turkey CS:GO by CEL Turnuvası’nda mücadele edecek üniversitelilerin motive kaynağı ise birbirinden değerli SteelSeries ödülleri olacak. Yarı finale yükselmeye hak kazanan 4 takım ödül kazanmayı garantilerken, finalde mücadele edecek son 2 takım ise birincilik ödülü için birbirlerine karşı mücadele edecek. Turnuvanın ödülleri ise Arctis 7 Wireless Kulaklık, Apex 5 Klavye, Aerox 3 Mouse ve QcK Edge Large Mousepad olacak.

#Zaferİçin takımımla birlikte ben de bu mücadelenin bir parçası olmak istiyorum diyorsan hemen https://www.gaminginturkey.com/esports/steelseries-csgo-turnuvasi/ adresi üzerinden başvurunu yap, turnuvadaki yerini al. Başvurudan sonra turnuvanın oynanacağı lobi bilgileri Collegiate Esports League Turkey Discord adresinden paylaşılacak.