Strange Brigade Sezon Geçişi Fragmanla Açıklandı

Strange Brigade Sezon Geçişi Fragmanla Açıklandı

Strange Brigade Sezon Geçişi

Strange Brigade Sezon Geçişi

1930’larda merak uyandıran bir co-op nişancı olan Strange Brigade 28 Ağustos’ta başlayacak, geliştirici Rebellion açıkladı. Sadece bu değil, İngiltere stüdyosu, lansmandan sonra üçüncü şahıs nişancısına gelen içeriğin bir kısmını gösteren yeni bir fragman da yayınladı.

Strange Brigade Sezon Geçişi, “muhteşem gözlükler ve inanılmaz başarılar” içeren üç bölümlük “mini” mücadeleyle gelecek. Ek olarak, genişlemelerde kendine özgü yetenekleri olan “cesur yeni kahramanlar” da yer alacak. Daha fazla silah, kıyafet ve süper güç de yayın sonrası içeriği ile Strange Brigade’e geliyor.

Strange Brigade Deluxe Edition temel oyun ve Season Pass (Sezon Geçişi) ile birlikte geliyor. Buna ek olarak Rebellion, tüm Strange Brigade ön siparişlerinin, Wilkers & White P19 tabanca, Stoudenmire 960 hafif makineli tüfek ve Gehrig-Delgane S1 tüfeği ile birlikte gelen Service Service Weapons Pack gibi ekstra içerikle geleceğini duyurdu.

Strange Brigade 1930’ların Mısır’ının egzotik ve gizemli köşesinin ortasına sizi koyar. Strange Brigade takımı, zombileri terörize eden bir ordu keşfeder. Rebellion, oyunun hain tuzakları, bulmacaları ve canavarların ordularını yoluna sokacağını söylüyor. Üçüncü şahıs nişancı, dört karakterin her birini kendi silahları, taktikleri ve doğaüstü güçleri ile silahlandırır. Oyunun fragmanına göz atabilirsiniz. Oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye geliyor.