Super Mario Maker 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Super Mario Maker 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2

Şubat ayının büyük Nintendo Direct sunumundan çıkacak en büyük sürprizlerden biri, beğenilen Wii U/3DS yaratma oyununun bir Switch devamı olan Super Mario Maker 2 idi. Nintendo, daha önce oyunun bu Haziran ayında geleceğini açıklamıştı, ancak şimdi şirket kesin bir tarih verdi: 28 Haziran.

İlk Super Mario Maker gibi, Switch oyunu da kullanıcıların kendi Mario seviyelerini yaratmalarına ve paylaşmalarına izin veriyor. Daha önce olduğu gibi, aşamalar orijinal Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World ve New Super Mario Bros. U tarzında oluşturulabilir. Bu kez Nintendo, Super Mario 3D World varlıklarını da seçenekler grubuna ekledi.

Gelecek oyunda tek büyük fark bu değil; Orijinalin aksine, Super Mario Maker 2 aynı zamanda oyunculara daha önce mümkün olmayan bir eğim ve açılı yüzey oluşturma yeteneği veriyor. Diğer iyileştirmeler arasında, otomatik kaydırma düzeylerinin nasıl kaydırılacağının özelleştirilebilme özelliği, açma/kapama anahtarları ve daha fazlası gibi yeni araçlar yer almaktadır. Super Mario Maker 2 duyuru fragmanını izleyebilirsiniz.

Super Mario Maker 2 Fragmanı